Ilustracija (Foto: AFP)
Ilustracija (Foto: AFP)

U njemačkom Biberachu kod Ulma u subotu navečer ubijen je 17-godišnji Hrvat.


17-godišnjak je s još jednim 16-godišnjakom pokušao pomoći 20-godišnjem mladiću koji je bio pod utjecajem alkohola. Međutim, on je izvadio nož i iznenada ubo u vrat 17-godišnjeg Hrvata, koji je brzo nakon toga preminuo.

Vezani članci Policija u BiH, arhiva (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Ubojstvo banjolučkog poduzetnika: Na slobodu izlaze braća koja su se dovodila u vezu s atentatom Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Ivo Cagalj) Zajednička akcija sisačke i zagrebačke policije: Pritvorena osmorica dilera raznih vrsta droge

Sve se dogodilo nakon posjeta jednom od kafića. Ubijeni je Hrvat Leon K., piše Fenix Magazin. Tragedija se dogodila u subotu navečer u blizini Ulma, a ubojica je 20-godišnji Nijemac, brat najboljeg prijatelja ubijenoga. U trenutku ubojstva imao je više od tri promila alkohola u krvi, objavili su njemački mediji.

Prema priopćenju nadležnog Državnog odvjetništva, mladići su malo prije ponoći napustili kafić u kojem su bili. Iako su liječnici vrlo brzo intervenirali, nisu uspjeli pomoći ubodenom 17-godišnjaku.