Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija kod Ulma

U Njemačkoj ubijen 17-godišnji Hrvat, ubio ga brat njegova najboljeg prijatelja

Ilustracija (Foto: AFP)
Ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
U njemačkom Biberachu kod Ulma u subotu navečer ubijen je 17-godišnji Hrvat.

17-godišnjak je s još jednim 16-godišnjakom pokušao pomoći 20-godišnjem mladiću koji je bio pod utjecajem alkohola. Međutim, on je izvadio nož i iznenada ubo u vrat 17-godišnjeg Hrvata, koji je brzo nakon toga preminuo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima

Sve se dogodilo nakon posjeta jednom od kafića. Ubijeni je Hrvat Leon K., piše Fenix Magazin. Tragedija se dogodila u subotu navečer u blizini Ulma, a ubojica je 20-godišnji Nijemac, brat najboljeg prijatelja ubijenoga. U trenutku ubojstva imao je više od tri promila alkohola u krvi, objavili su njemački mediji.

Prema priopćenju nadležnog Državnog odvjetništva, mladići su malo prije ponoći napustili kafić u kojem su bili. Iako su liječnici vrlo brzo intervenirali, nisu uspjeli pomoći ubodenom 17-godišnjaku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene