Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SURADNJA POLICIJE BIH I RH

Zaradili više od 2 milijuna kuna: U međunarodnoj akciji uhvaćena grupa krijumčara migranata

Migranti u šatorima (Foto: Dnevnik.hr)
Migranti u šatorima (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Hrvatska policija obavlja pretrese objekata na području RH koje koriste osobe koje su u suradnji s osumnjičenicima iz BiH krijumčarili migrante.

Policijski službenici Granične policije BiH u suradnji s pripadnicima MUP-a Republike Hrvatske, a posredstvom EUROPOL-a, danas na području Kozarske Dubice, Kostajnice, Novog Grada i Prijedora realiziraju Međunarodnu operativnu akciju "River".

Pročitajte i ovo Krijumčarenje migranata Sve veći problem Krijumčarenje migranata unosan je posao: Pogledajte na što su sve spremni, ali i kako ih se pokušava spriječiti Granična policija, ilustracija Projuruju cestama Nova taktika krijumčara migranata: Vozilima se zaletavaju preko granice i bježe od policije

Dosad je zbog krijumčarenja migranata uhićeno pet državljana BiH, koji su migrante organizirano prebacivali iz Srbije preko BiH u Hrvatsku, Sloveniju i druge zemlje Europske unije, javlja Klix.ba.

Članovi te kriminalne skupine dosad su ilegalno preko granica prebacili najmanje 315 migranata, kojima su za to uzimali po 1000 eura.

Hrvatska policija istovremeno obavlja pretrese objekata na području RH koje koriste osobe koje su u suradnji s osumnjičenicima iz BiH krijumčarili migrante.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene