Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

Iznenađenje za policiju: Pogledajte koliko se ljudi vozilo u jednom automobilu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Na graničnom prijelazu između Njemačke i Švicarske policajci su se nemalo iznenadili kada su u monovolumenu sa sedam sjedala otkrili 23 osobe, među kojima 14-ero djece, priopćila je policija u utorak.

Automobil Seat Alhambra u kojemu su bili članovi "proširene obitelji" koja je iz Poljske putovala u švicarski glavni grad Bern zaustavljen je u ponedjeljak ujutro, navodi se u priopćenju njemačkih vlasti.

"Iz automobila su izišle 23 osobe", rekla je policija.

Policija je devetero odraslih putnika i 14-ero djece u automobilu otkrila tijekom kontrole na graničnom prijelazu Weil am Rhein, na jugozapadu Njemačke.

Vozača koji živi u Švicarskoj očekuje novčana kazna zbog prijevoza tolikog broja putnika bez ikakva sigurnosnog jamstva, dodala je njemačka policija.

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić, novinar Nove TV i Dragutin Kranjčec, Udruge hrvatskih cestovnih prijevoznika Od nedjelje u ponoć Ulazimo u Schengen, no to neće riješiti sve probleme. Prijevoznici poručuju: "To nas je itekako mučilo. I neće se promijeniti od sutra"

Pročitajte i ovo Loris Kozlevac, načelnik sektora za granicu PU istarske HRVATSKA ULAZI UZ SCHENGEN Načelnik sektora za granicu PU istarske otkrio kako će točno u ponoć izgledati na graničnim prijelazima, ali i koji će zasad ostati po starom

Kada obavi administrativne formalnosti, brojna obitelj može ući u Švicarsku, "ali ne svi u Seatu Alhambri", navodi policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene