Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više ranjenih

Indija: Eksplodiralo nekoliko bombi, jedna osoba poginula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U eksplozijama bombi tijekom predizborne kampanje oporbenog političara u Indiji, poginula je jedna, a ranjeno je pet osoba

U eksploziji najmanje šest bombi na istoku Indije u nedjelju je ubijena jedna i ranjeno pet osoba u trenutku kad je u grad Patna stigao oporbeni političar koji je trebao započeti predizbornu kampanju za parlamentarne izbore.

Pročitajte i ovo Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih Cvijeće i svijeće na mjestu pogibije iz putnika iz autobusa Ozlijeđeni Hrvat je bolje U Plitvičkim Jezerima zastave na pola koplja: Uzrok tragedije se istražuje, jedna mogućnost je definitivno isključena

Na skupu na kojem je trebao govoriti oporbeni kandidat za premijera Narendra Modi okupilo se više desetka tisuća ljudi kada se eksplodirale bombe.

>> 109 mrtvih u stampedu u Indiji

To su prvi neredi otkako je Modi iz nacionalističke Hindu stranke Bharatiya Janata, pokrenuo agresivnu kampanju kako bi na izborima koji se moraju održati do svibnja sljedeće godine srušio s vlasti sadašnju garnituru. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene