Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U eksplozijama bombi tijekom predizborne kampanje oporbenog političara u Indiji, poginula je jedna, a ranjeno je pet osoba


U eksploziji najmanje šest bombi na istoku Indije u nedjelju je ubijena jedna i ranjeno pet osoba u trenutku kad je u grad Patna stigao oporbeni političar koji je trebao započeti predizbornu kampanju za parlamentarne izbore.

Vezani članci Eksplozija 50 godina opskrbljivala je obitelji energijom, a nestala je u samo nekoliko sekundi Strašna nesreća na A1 - 4 poginulih 5 ozlijeđenih - 3 Šef radnika koji su stradali u nesreći na A1: "Čuju se jauci, jedna žena mi kaže, 'Gazda zovite Hitnu. Pobrao nas je kamion, ima i poginulih'"

Na skupu na kojem je trebao govoriti oporbeni kandidat za premijera Narendra Modi okupilo se više desetka tisuća ljudi kada se eksplodirale bombe.

>> 109 mrtvih u stampedu u Indiji

To su prvi neredi otkako je Modi iz nacionalističke Hindu stranke Bharatiya Janata, pokrenuo agresivnu kampanju kako bi na izborima koji se moraju održati do svibnja sljedeće godine srušio s vlasti sadašnju garnituru. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook