Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Moglo bi, ali...

'Tužiteljstvo se neće žaliti na puštanje Šešelja na privremenu slobodu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavni tužitelj Haaškog tribunala Serge Brammertz izjavio je beogradskim Večernjim novostima kako se Tužiteljstvo neće žaliti na odluku o privremenom puštanju na slobodu vođe srpskih radikala Vojislava Šešelja.

'Tužiteljstvo se neće žaliti na odluku, iako bi to moglo. Jedan od razloga je što nemamo pristup medicinskoj dokumentaciji', rekao je Serge Brammertz dodajući kako bi Tribunal trebao kritički razmisliti o nedostacima u ovom predmetu, jer je 'posljednji svjedok optužbe svjedočio u siječnju 2010. a dokaznog postupka obrane nije bilo'.

Pročitajte i ovo U Haagu započela konferencija o ratnim zločinima u Ukrajini Nakon dvije godine U Haagu započela konferencija o ratnim zločinima u Ukrajini Slika nije dostupna Prekršio sve uvjete, prijetio... Haaško tužiteljstvo zatražilo vraćanje Šešelja u pritvor, radikali poručili: Šešelj se neće dobrovoljno vratiti u Haag!

VIDEO Poslušajte Šešeljev govor dočekan stihovima 'Sprem'te se, sprem'te četnici!'

Na pitanje može li Šešelj sudjelovati u političkom životu budući je jedini uvjet da ne utječe na svjedoke i žrtve, Brammertz je odgovorio kako to valja upitati suce koji su donijeli odluku o puštanju Šešelja na privremenu slobodu. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene