Turski ministar unutarnjih poslova Suleyman Soylu poručio je kako Turska neće biti hotel za teroriste ISIL-a koji su državljani drugih zemalja. Identiteti deportiranih nisu objavljeni.

Galerija


Terorist hrvatskog porijekla deportiran je iz turske sa skupinom terorista stranog porijekla, prenose turski mediji navodeći izvještaj Ministarstva unutarnjih poslova Turske kao izvor. Muškarac je deportiran sa skupinom terorista koji su došli iz inozemstva, a htjeli su ići u Siriju.

Vezani članci Ursula von der Leyen ostala bez stolice na sastanku s turskim predsjednikom Turska se oglasila nakon incidenta sa stolicama, objasnili kako se dogodila da Ursula von der Leyen nije imala gdje sjesti Koronavirus u Turskoj Korona bukti i u Turskoj: Četvrti dan zaredom bilježe više od 40.000 novozaraženih

Dnevnik Nove TV iz Ministarstva unutarnjih poslova doznaje da je cijela akcija deportacije odrađena u suradnji Hrvatske i Turske, te da nije riječ o teroristu, već o 20-to-godišnjaku iz Koprivnice s narušenim mentalnim zdravljem.