Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jadan Eric

Ne zaboravlja samo Biden: Zbog Trumpovog propusta moglo bi biti neugode za obiteljskim stolom

Donald Trump u Južnoj Karolini
Donald Trump u Južnoj Karolini Foto: Afp
Trump je zaboravio spomenuti ime jednom od svoje djece tijekom pobjedničkog govora u Južnoj Carolini tijekom pobjedničkog govora. Nezgoda je veća time što su svi bili na pozornici s njim.

Zaboravljanje, gafovi, pa čak i potencijalna demencija američkog predsjednika Joea Bidena neprestana su tema. Optužuje ga se da zbog svojih godina nije u stanju voditi državu i da bi trebao odustati od ponovne nominacije.

Njegov oponent Donald Trump sa svojih 77 godina samo je četiri godine mlađi, ali do sada nije imao sličnih propusta. Do sada...

Pročitajte i ovo Ilustracija Ukrao bager, tražio zlato U gradskom parku napravio kolibu s kaminom i trakom za trčanje, građani uznemireni: "To je tempirana bomba"

Tijekom pobjedničkog govora u Južnoj Karolini Trump je krenuo nabrajati imena svoje djece pa zaboravio spomenuti svoje treće dijete i drugog sina Erica. Posebno je neobično što je on, kao i sva ostala Trumpova djeca dijelio pozornicu s ocem. Također, bivši predsjednik nije govorio napamet već je imena čitao s kartice, izvijestio je Busines Insider.

Pročitajte i ovo Ilustracija Porečki 19-godišnjak Zanimljiv ulov policije: Kod mladića pronašli stotine krivotvorenih eura, a onda su mu pretražili kuću...

Kritičari sada sugeriraju da propust ukazuje na njegove sve slabije kognitivne sposobnosti, baš kao što Bidenovi čine tijekom njegovih kikseva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene