Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napravio više od 3.000 fotki

Nevjerojatan talent: Pogledajte fotografije ovog 3-godišnjaka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trogodišnji Nigerijac jedan je od najmlađih fotografa na svijetu, a jučer je imao i svoju prvu izložbu.

Onafujiri Remet, poznat i kao Fuji, pravo je malo čudo od djeteta. On je fotograf koji je napravio više od 3.000 fotografija koje je ponosno pokazao na svojoj prvoj izložbi, javlja AP.

'Iznenađen sam što vidim ovakve radove na zidu, ne mogu vjerovati da je to napravio 3- godišnji dječak. No, ako pogledate sva djela, vidjet ćete da ih je definitivno on sam napravio. Nevjerojatno je talentiran', kazao je jedan od posjetitelja.

>> Talentirana curica jedne šokirala, a druge oduševila svojim nastupom!

Dok se većina njegovih vršnjaka zabavalja igračkama, Fuji je već krenuo putem profesionalnog fotografa, a njegov rad publika ne prestaje hvaliti. Svoj doprinos u razvoju njegovog talenta dali su njegov otac Pio koji je akademski slikar i majka Lillian. 'Fuji gaji posebnu ljubav prema fotoaparatu. Vjerujem da putem fotografija izražava sebe i to radi jako dobro', kazala je majka Lillian.

Pročitajte i ovo Eksplozija u Nigeriji Užas u Nigeriji VIDEO Snažna eksplozija izbrisala dio grada: "Krov se srušio na krevet moje majke, hitno je prebačena u bolnicu" Ilustracija Zaplijena u Nigeriji Uništena slonovača vrijedna vrtoglavih 11 milijuna dolara: Od praha će se napraviti spomenik

No, Fuji nije jedino talentirano dijete u svojoj obitelji. Njegove starije sestre, 9 - godišnja Onarietta i 7 - godišnja Onatteni su već nekoliko puta nagrađivane na natjecanjima koji se tiču grafike i fotografije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene