Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Asanda Jezile ima samo 11 godina, a svojom izvedbom Rihannine pjesme 'Diamonds' u showu Britain's Got Talent uspjela je šokirati sve koji su je čuli. I to neke pozitivno, a neke čak negativno.


Nakon što je pogledao Asandin nastup, najstroži član žirija Simon Cowell naglasio je njezino nevjerojatno samopouzdanje.

Vezani članci Damiano Roi (Foto: Facebook) Iskrenim suzama i glasom pokorio je žiri i publiku, a da je iznimno talentiran smatrao je i Oliver Slika nije dostupna 'Senzacionalni ste! Ovo je jedan od najboljih nastupa!'

>> 'O moj Bože. Jesi li ovo ti otpjevala? To si zaista bila ti?'

'Nikad nisam vidio bolji nastup neke 11-godišnjakinje. A imaš i najljepši osmijeh koji sam ikad vidio', nahvalio ju je Cowell.

Asandin nastup pogledajte u priloženom videu.

I dok je malena Britanka tijekom nastupa u showu pokazala nevjerojatan talent, ne samo vokalni već i plesni, mnogi su joj zamjerili previše seksi nastup.

Neki gledatelji su komentirali kako im je bilo neugodno gledati kako djevojčica pjeva pjesmu koja nije primjerena njezinoj mladoj dobi te pleše previše seksi.

'Ovo je jasan dokaz kako Rihanna ne može biti dobar primjer mladima. Ovi plesni pokreti nisu primjereni 11-godišnjoj djevojčici', napisala je jedna osoba na službenoj stranici showa.

'Vrijeme je da roditelji obrate pažnju na to što im dijete gleda', napisao je drugi gledatelj.

'Nije mi jasno zašto roditelji dopuštaju djeci da se dive osobama poput Rihanne', komentirao je još jedan gledatelj.

'Ovo samo pokazuje efekt kojeg proizvode provokativni spotovi na mlade', još je jedan od komentara.

Asandin otac: 'Uvijek će imati našu podršku'

Glasnogovornik showa Britain's Got Talent tvrdi kako oni nemaju ništa s tim te kako izvođači sami biraju pjesme s kojima će nastupiti.

'Kad je riječ o djeci, odluku donose upravo ona sama u dogovoru s roditeljima', poručuje glasnogovorništvo showa.
Nasuprot ovim napadima, Asandin otac Lennox tvrdi kako je njegova kći dovoljno stara za svoju dob i za pjesmu koju je izvela na poznatoj pozornici.

'Znam da je mlada no, vjerujte mi, spremna je', izjavio je Lennox. 'Znamo da će uvijek biti ne samo pozitivnih već i negativnih komentara. Ne želimo da je to povrijedi pa smo je pripremili. Uvijek će imati našu podršku', objasnio je Asandin otac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook