Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok nepoznat

Tragedija u BiH: Automobil se strovalio u nabujalu Miljacku, četiri žene poginule

BiH policija, ilustracija (Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP)
BiH policija, ilustracija (Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP) Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP
U Bosni i Hercegovini, u mjestu Bulozi dogodila se velika tragedija. Automobil u kojem su bile četiri osobe sletio je u nabujalu rijeku Miljacku.

Tijelo četvrte žene koja su danas poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Sarajeva izvučeno je u kasnim poslijepodnevnim satima, potvrđeno je za Klix.ba iz PU Istočno Sarajevo.

Pročitajte i ovo Pas lutalica Donesena presuda Grad izgubio neobičan spor: Kriv je za nesreću i vlasnici auta mora isplatiti odštetu Studenti ispod auta izvukli majku i sina Akcija spašavanja VIDEO Brzom reakcijom izvukli majku i sina (2) ispod automobila: ''Dječakovo lice već je bilo ljubičasto''

Glasnogovornica Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović kazal je kako su izvučena tijela četiri osobe te da je i automobil izvučen na obalu. Identitet stradalih nije htjela potvrditi. Kraj je to višesatne akcije koja je rađena na izuzetno nepristupačnom terenu.

Klix javlja kako su poginule četiri zaposlenice Osnovne škole "Kovačići" u Sarajevu. Uzrok nesreće se još uvijek ne zna.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene