Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udaljila se iz kuće

Tragičan kraj potrage: Dvogodišnja Melissa pronađena mrtva na dnu rijeke

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Tijelo djevojčice koja je nestala u nedjelju iz svoje kuće pronađeno je u obližnjoj rijeci.

Potraga za dvogodišnjom Melissom, koja je u nedjelju poslijepodne nestala iz svoje kuće u njemačkom gradu Bingenu, završila je tragično. Ronioci su pronašli njezino tijelo u rijeci u blizini kuće.

Malena djevojčica neopaženo se iskrala iz svoga doma u nedjelju između četiri i pet sati poslijepodne. Pokrenuta je velika potražna akcija u kojoj je sudjelovalo gotovo 200 ljudi, a za djevojčicom se tragalo i uz pomoć drona i helikoptera. U trenutku nestanka na sebi je imala samo pidžamicu, a temperature su se noću spuštale ispod nule, no spasioci nisu gubili nadu.

Pročitajte i ovo Erupcija vulkana na Islandu Erupcija vulkana Zanemaruju upozorenja: "Zaprepastio sam se time koliko je mojih prijatelja išlo prema vulkanu kako bi se slikalo"

Ronioci su u utorak pronašli njezino tijelo u rijeci Lauchert, koja teče tik uz obiteljsku kuću, javlja njemačka novinska agencija DPA pozivajući se na riječi očevidaca, prenosi njemački Spiegel. Policija je potvrdila da je tijelo pronađeno, ali ne i da se radi o nestaloj djevojčici, no može se zaključiti da je riječ o Melissi po tome što je potraga obustavljena.

Psi tragači već u ponedjeljak otkrili su trag djevojčice koji je vodio do rijeke Lauchert, zbog čega su sve policijske jedinice upućene na to mjesto, zajedno s roniocima.

Pročitajte i ovo Stanje u bolnici Nasser u Gazi - 1 Humanitarna kriza UZNEMIRUJUĆI PRIZORI "Djeca se oporavljaju od amputacija, a onda ginu u tim istim bolnicama"

Policija je ispitala roditelje djevojčice i pretražila njihov dom, a ispitali su i njihovu rodbinu, prijatelje i poznanike. "Nismo došli do novih saznanja. Nismo pronašli dokaze o mogućem nasilju" rekao je predstavnik policije Christian Sugg.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene