Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Srbiji

Strašna nesreća: Tinejdžer stradao u improviziranoj teretani - "Pao je na šipku i slomio vrat"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U subotu se u Prikuplju u Srbiji dogodila tragična nesreća u kojoj je život izgubio 16-godišnjak.

Tijelo tinejdžera (16) pronašli su roditelji oko 19:30 u pomoćnom objektu kuće u kojem je imao improviziranu teretanu. Pao je i slomio vrat.

"Tu večer rekao mi je da ide vježbati, raditi zgibove. Vodio je računa o tijelu i bio u treningu. Imao je u jednom objektu, koji je u dvorištu naše kuće, improviziranu teretanu, gdje je držao sprave za vježbanje. Tu je bila i šipka za zgibove. Baš na toj šipki dok je vježbao, vjerojatno su mu se ruke izmaknule, pa je bradom, odnosno vratom, pao na šipku i slomio vrat. Tako je nastradao", kroz plač je ispričala dječakova majka za srbijanske medije, prenosi Blic.

Stradali mladić bio je omiljen u školi, a na njegovom sprovodu, osim učenika, bila je i uprava škole.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stigla ga pravda Prijetio ženi pa završio iza rešetaka: Policija mu pretražila dom i pronašla oružje i drogu

"On je bio komunikativan i druželjubiv. Imao je puno prijatelja u školi, kako među svojim vršnjacima tako i među učenicima starijih razreda. Učenik nije izostajao s nastave i imao je primjereno vladanje. Prvi razred je završio s dobrim uspjehom", priopćila je škola čiji učenik je bio stradali 16-godišnjak.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene