Obavijesti Video Pretražite Navigacija
objava na facebooku

Nakon seksističkih ispada svoga kontroverznog partnera rastala se talijanska premijerka Giorgia Meloni: "Došlo je vrijeme da to priznamo"

Giorgia Meloni - 3
Giorgia Meloni - 3 AFP
Aktualno Galerija Giorgia Meloni - 3 Giorgia Meloni - 3 Foto: AFP Giorgia Meloni - 2 Giorgia Meloni - 2 Foto: AFP +0 Giorgia Meloni - 1 Galerija 1/3 >>
Talijanska premijerka Giorgia Meloni rekla je u petak da se rastala od svojeg partnera, televizijskog novinara Andree Giambruna, koji je posljednjih tjedana izazivao kritike zbog seksističkih komentara izrečenih u eteru.

"Moja veza s Andreom Giambrunom, koja je trajala gotovo deset godina, ovdje završava", napisala je Meloni na Facebooku. "Putovi su nam se već neko vrijeme razilazili i došlo je vrijeme da to priznamo", dodala je.

Par ima kćer rođenu 2016.

Giambruno je voditelj informativnog programa koji prenosi Mediaset, dio medijske grupacije MFE u vlasništvu nasljednika pokojnog Silvija Berlusconija, bivšeg premijera i saveznika Meloni.

Dva dana ovog tjedna još je jedna emisija Mediaseta emitirala isječke iz Giambrunova programa u kojima se prikazuje kako neprimjereno razgovara s kolegicom i čini se da je zavodi. “Zašto te prije nisam upoznao?”, kaže joj.

Na drugoj, eksplicitnijoj snimci emitiranoj u četvrtak, čuje se kako se Giambruno hvali vezom i govori kolegicama da mogu raditi za njega ako sudjeluju u grupnom seksu.

TV novinar je već bio uvelike kritiziran u kolovozu zbog komentara u kojima je očito okrivljavao žrtvu nakon slučaja grupnog silovanja.

Pročitajte i ovo Ilustracija ANALIZA IVANA ODRČIĆA Dolazi zima, hoćemo li se imati čime grijati? Najveći rizik leži u odlukama dviju država: "Tim činom cijene plina bi eksplodirale"

"Ako idete plesati, imate svako pravo napiti se - tu ne bi trebalo biti nesporazuma niti problema - ali ako izbjegnete napiti se i izgubiti razum, možete izbjeći i određene probleme i nećete naletjeti na vuka", rekao je tijekom svog programa.

Meloni je nakon te epizode rekla da zbog komentara njezina partnera ne treba nju osuđivati te da ubuduće neće odgovarati na pitanja o njegovu ponašanju.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene