Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pravda za Gazu

FOTO/VIDEO Talačka kriza u američkoj kompaniji u Turskoj: Naoružani napadač zatočio sedam zaposlenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tvornici u Turskoj došlo je do talačke krize nakon što je nepoznati muškarac s oružjem upao i zatočio sedmero ljudi. Zahtijeva pravdu za ljude u Gazi.

Naoružani muškarac uzeo je osoblje američke tvrtke Procter & Gamble u Turskoj za taoce, izvijestili su lokalni mediji. Mediji prenose da je muškarac djelovao u očitom prosvjedu protiv izraelske vojne kampanje u Gazi.

Neidentificirani muškarac ušao je u tvornicu u industrijskoj zoni Gebze u pokrajini Kocaeli oko 15 sati, potvrdio je Reuters, dodajući da je policija požurila na lice mjesta i pokušavala ga nagovoriti da se preda.

Vjeruje se da je sedam ljudi uzeo za taoce - šest muškaraca i jednu ženu, a smatra se da otmičar ne djeluje sam. Turske vlasti nisu izdale nikakvo priopćenje o incidentu.

Pročitajte i ovo Nesreća na skijanju Ozlijeđena je VIDEO Strašan pad djevojke na skijanju: Ispala iz žičare pred okupljenim skijašima, svi vikali da zaustave vučnicu

Pročitajte i ovo Snimka uništenja ruskog broda dronovima Napad pored Krima VIDEO Objavljena snimka snažnog ukrajinskog udarca Putinu: Brodu od 65 milijuna eura nije bilo spasa

Jedna fotografija koju su objavili lokalni mediji prikazuje muškarca čije je lice bilo prekriveno palestinskim šalom.

Na drugoj se vidi da u jednoj ruci drži pištolj, a drugom rukom pravi znak 'V' ispred zida na kojem su naslikane turske i palestinske zastave s natpisom koji glasi: "Vrata će se otvoriti. Ili odmor u lijesu ili smrt za Gazu."

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene