Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ni trga ni glasa

Svi se pitaju: Gdje je nestala Putinova supruga?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za manje od dva tjedna Vladimir Putin treći put preuzima dužnost predsjednika Rusije. Ovih se dana sve češće postavlja pitanje gdje je prva dama.

Ljudmilu Putin Rusi su posljednji put vidjeli prije gotovo dva mjeseca. Sa suprugom je izašla na predsjedničke izbore. Od tada ni traga ni glasa o ženi najmoćnijeg Rusa, a u posljednje dvije godine samo su se dva puta zajedno pojavili.

Pročitajte i ovo Ruski predsjednik Vladimir Putin - 2 Nije odao počast Kremlj tvrdi da je Putin ožalošćen: "Malo je vjerojatno da itko razumije kroz što on prolazi" Vladimir Putin Jasan stav Putinova nova prijetnja: "Oni za nas postaju legitimne mete, ma gdje se nalazili"

>> Putin se pojavio u javnosti sa ženom da pobije glasine o razvodu

O nestanku Ljudmile iz medija, a u ruskima se često pojavljivala, kruže razne glasine. Teorija je nekoliko - prema jednima zatvorena je u nekoj od luksuznih vila ili manastiru blizu granice s Estonijom. Prema drugima, Ljudimila je bijesna na svog supruga. Razmirice su počele kada je mjesto predsjednika zamijenio premijerskim.

>> Putin opovrgnuo glasine da se rastao i da će oženiti Kabajevu

A nagađalo se i o Putinovim aferama. Tabloidi su pisali kako mu je za oko zapela Alina Kabajeva. Mlađahna ljepotica bivša je gimnastičarka. Slovi za jednu od najljepših Ruskinja. Pisalo se tada i da se Putin zbog nje razvodi.

Kabajeva je ubrzo postala zastupnica u Dumi, a sada je Putin, navodno vrlo blizak s Annom Chapman. Ona je prošle godine protjerana iz Amerike zbog špijunaže. Za nestanak supruge Ljudmile iz javnog života ruski sociolozi imaju drukčije objašnjenje: status prvih dama na zapadu i u Rusiji se razlikuje. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene