Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rijetko viđen prizor

Putin se pojavio u javnosti sa ženom da pobije glasine o razvodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski premijer Vladimir Putin i njegova supruga Ljudmila pojavili su se ovog vikenda zajedno, što se ne događa često, kako bi pobili glasine o razvodu.

Na videosnimci objavljenoj u nedjelju na vladinoj web stranici zajedno su odgovarali na pitanja popisivača stanovništva koji ih je posjetio u kući pokraj Moskve, u okviru popisa stanovništva koji se provodi u zemlji. Putin (58) koji je s predsjedničke dužnosti otišao 2008. i postao premijer, ali se i dalje smatra najmoćnijim političarem u zemlji, u braku je s Ljudmilom (52), bivšom stjuardesom, od 1983. Imaju dvije kćeri.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vladimir Putin se razveo FATALNA GIMNASTIČARKA Ona je kriva za Putinov bračni brodolom? Slika nije dostupna Ugašen tabloid koji je objavio vijest o razvodu Putina

Putina se zadnjih godina rijetko viđalo u društvu sa ženom, zbog čega su mediji nagađali da su se potajno razveli i da se Putin kani oženiti olimpijskom pobjednicom u gimnastici Alinom Kabajevom koja je rođena iste godine kada se Putin oženio Ljudmilom.

Nepuni mjesec dana prije nego je otišao s predsjedničke dužnosti, Putin je demantirao glasine rekavši novinarima da svoje 'prljave noseve' ne guraju u njegov privatni život. Na novoj snimci Putinovi kažu popisivaču da su u braku. 'Ja sam mu žena', kaže Ljudmila, kojoj kao da je bilo malo neugodno i stalno je popravljala haljinu. Činila se uznemirena i zatreptala je očima kada je popisivač upitao je li njihov brak registriran.

Putin poslije na snimci kaže Ljudmili da 'nije skromna' pošto je rekla da govori njemački, španjolski i francuski. 'Ali to je istina', rekla je. Putinov glasnogovornik Dmitrij Peskov nazvao je glasine o razvodu 'besmislicom', prenosi agencija Reuters, a činjenicu da se par rijetko pojavljuje u javnosti pripisao je 'velikom broju poslovnih obveza' premijera Putina. Premijer i njegova supruga sjedili su na žućkastosmeđoj sofi jedan pored drugog, u skomno namještenoj sobi, sa starim televizorom i osnovnim pokućstvom koje je trebalo pokazati razmjerno asketski način života bivšeg KGB-ova špijuna.

Putin i Ljudmila su zadnji put nakratko viđeni skupa na pop koncertu prošle godine, prije njihova susreta s ruskim pravoslavnim patrijarhom Kirilom, što je potaknulo nagađanja da od Crkve traže službeno dopuštenje za razvod. Putinov privatni život potpuno je skriven od očiju javnosti i on se kao premijer ne mora po protokolu pojavljivati s Ljudmilom na međunarodnim događanjima. Glavni mediji u zemlji ne pišu o Putinovim privatnim stvarima.

Prošli mjesec Pravoslavna crkva je zanijekala glasine koje su kružile internetom da se Ljudmila zaredila i da ju je patrijarh pozvao u jedan od svojih manastira. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene