Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Putin opovrgnuo glasine da se rastao i da će oženiti Kabajevu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski predsjednik Vladimir Putin opovrgnuo je glasine da se potajno rastao od svoje supruge Ljudmile i rekao je da mu se sviđaju sve Ruskinje, javljaju ruski mediji.

"Od toga što ste rekli nije točna nijedna riječ", rekao je Putin na molbu novinara da komentira pisanje jednog ruskog tabloida o njegovu razvodu i skorom vjenčanju s gimnastičarkom Alinom Kabajevom.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin nakon brojnih snimki Kremlj komentirao tvrdnje o Putinovu dvojniku: "Mi koji s njim radimo teško ga možemo pratiti" Vladimir Putin na sastanku u Moskvi Plan od 12 točaka Zbog ovoga će Putinu pasti mrak na oči: Ukrajinski dužnosnik objavio što Kijev planira nakon povratka Krima

Prema njegovim riječima, novine takve vrste često spominju mnoge lijepe i uspješne mlade djevojke. "Mislim da nije neočekivano ako kažem da mi se one sviđaju kao i sve Ruskinje. Također mislim da se nitko neće naljutiti ako kažem da su Ruskinje najljepše žene", rekao je Putin u Porto Rotondu na zajedničkoj konferenciji za novinare s novoizabranim talijanskim premijerom Siviom Berlusconijem.

"Ako im netko može biti konkurencija, onda su to samo Talijanke", kazao je on, a dvoranom se prolomio pljesak.

"Uvijek sam se negativno odnosio prema onima koji su gurali svoj nos u tuđi život", rekao je ruski predsjednik. 

>> Alina Kabajeva tabloidu prijeti tužbom zbog napisa o udaji za Putina

Moskovski tabloid Korrespondent objavio je da se ruski predsjednik Vladimir Putin potajno rastao od supruge Ljudmile te da će u lipnju oženiti Alinu Kabajevu.

Atraktivna gimnastičarka i dobitnica olimpijskih medalja iz Atene i Sydneya prestala se baviti ritmičkom gimnastikom nakon ozljede, a od 2. prosinca prošle godine ima novu karijeru - ona je zastupnica u Dumi iz redova Jedinstvene Rusije, stranke čije je čelništvo prihvatio odlazeći predsjednik Putin.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene