Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Političke ambicije

Seksi špijunka postaje seksi dužnosnica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
29-godišnja ruska špijunka Anna Chapman, koja je razotkrivena prošle godine u SAD-u, ima jasne političke ambicije.

Bivša špijunka Anna Chapman kandidirana je za top poziciju u Mladoj gardi, organizaciji mladih koju spada pod stranku Ujedinjena Rusija Vladimira Putina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna The Tonight Show VIDEO: 'Nije moja ideja da vratimo seksi špijunku' Slika nije dostupna Vidjela naslovnice Ruska 'špijunka': Sad me je sram

Promatrači kažu da je bivša špijunka, koja se vratila u Rusiju iz SAD-a prošlog ljeta zbog 'razmjene špijuna' između Moskve i Washingtona, 'siguran ulog u javno vijeće unutar organizacije'.

>> Seksi ruska špijunka Anna Chapman brendirala ime

Čelnik organizacije mladih, Timur Prokopenko, rekao je da će izbori biti potpuno transparentni. Chapman se pridružila Mladoj gardi usred nagađanja da bi mogla ući u javno vijeće, piše rt.com.

Anna Chapman je bila u grupi ruskih građana uhićenih u SAD-u u lipnju 2010. pod optužbom da je uključena u tajne operacije obavještajne službe. U veljači je izjavila da će se kandidirati na idućim izborima.

Lokalni mediji koji se pozivaju na anonimni izvor, objavili su da je kandidatura Anne Chapman na izborima na listi Ujedinjene Rusije u regiji Volgograd gotovo sigurna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene