Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

29-godišnja ruska špijunka Anna Chapman, koja je razotkrivena prošle godine u SAD-u, ima jasne političke ambicije.


Bivša špijunka Anna Chapman kandidirana je za top poziciju u Mladoj gardi, organizaciji mladih koju spada pod stranku Ujedinjena Rusija Vladimira Putina.

Vezani članci Slika nije dostupna Slatkica koja pršti erotikom! Slika nije dostupna Kada preseksi plesačice polude na plaži!

Promatrači kažu da je bivša špijunka, koja se vratila u Rusiju iz SAD-a prošlog ljeta zbog 'razmjene špijuna' između Moskve i Washingtona, 'siguran ulog u javno vijeće unutar organizacije'.

>> Seksi ruska špijunka Anna Chapman brendirala ime

Čelnik organizacije mladih, Timur Prokopenko, rekao je da će izbori biti potpuno transparentni. Chapman se pridružila Mladoj gardi usred nagađanja da bi mogla ući u javno vijeće, piše rt.com.

Anna Chapman je bila u grupi ruskih građana uhićenih u SAD-u u lipnju 2010. pod optužbom da je uključena u tajne operacije obavještajne službe. U veljači je izjavila da će se kandidirati na idućim izborima.

Lokalni mediji koji se pozivaju na anonimni izvor, objavili su da je kandidatura Anne Chapman na izborima na listi Ujedinjene Rusije u regiji Volgograd gotovo sigurna.