Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uznemirujuća snimka

Pogledajte trenutak u kojem se oklopno vozilo s Madurovim vojnicima zaletjelo među prosvjednike

Vojni udar u Venezueli (Foto: AFP) - 1
Vojni udar u Venezueli (Foto: AFP) - 1 Afp
Aktualno Galerija Vojni udar u Venezueli (Foto: AFP) - 1 Vojni udar u Venezueli (Foto: AFP) - 1 Foto: Afp Vojni udar u Venezueli (Foto: AFP) - 2 Vojni udar u Venezueli (Foto: AFP) - 2 Foto: Afp Vojni udar u Venezueli (Foto: AFP) - 5 Vojni udar u Venezueli (Foto: AFP) - 5 Foto: Afp Vojni udar u Venezueli (Foto: AFP) - 4 Vojni udar u Venezueli (Foto: AFP) - 4 Foto: Afp +0 Vojni udar u Venezueli (Foto: AFP) - 3 Galerija 1/5 >>
U Venezueli je u tijeku vojni udar. Samoproglašeni venezuelanski predsjednik Juan Guaido pozvao je na vojni udar u toj državi, u videu koji je snimljen u zračnoj bazi u Caracasu.

Guaido je kazao okupljenim prosvjednicima da godinama komunicira s vojskom i da je danas siguran kako vojska ne podupire Madura.

Pročitajte i ovo Zoran Marinović (Foto: Dnevnik.hr) Život pod embargom Suradnik Nove TV o situaciji u Venezueli: "Kolaps i katastrofa! Ljudi kopaju po smeću, nema vode, struje, lijekova..." Venezuela (Dnevnik.hr) Kaos u Venezueli Hrvat u Caracasu za Dnevnik Nove TV: "Narod baca kamenje, vojska bombe, čuje se pucnjava mitraljeza"

"Danas je jasno da Maduro nema podršku vojske i da narod nije uz diktatora", kazao je okupljenoj masi i dodao da je svima poznato kako svi Venezuelanci žele promjenu. "Operacija Sloboda je započela", istaknuo je Guaido.

Maduro je pak poručio da mu je vojska odana. U međuvremenu su na ulice Caracasa izašli brojni stanovnici Venezuele, kako pobornici tako i protivnici Nicolasa Madura. Na nekoliko mjesta došlo je do sukoba, ulicama Caracasa odjekuju pucnjevi, a policija je upotrijebila i suzavac.

Snimke s ulica Caracasa možete pogledati u videogalerijii, a tijek situacije pratite ovdje.

Tijekom nereda na ulicama oklopno vozilo s Madurovim vojnicima zaletjelo se među prosvjednike. Twitterom se proširila uznemirujuća snimka na kojoj se vide stotine prosvjednika u Caracasu koji dolaze u sukob s vojnicima u oklopnim vozilima na cesti pored zračne baze La Carlota.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene