Obavijesti Video Pretražite Navigacija
hoće li u pritvor?

Nakon objave audiosnimke zlostavljanja odvjetnica Denisa Buntića tvrdi: "Nema dokaza"

Denis Buntić
Denis Buntić Foto: Tom Dubravec/Cropix
Odvjetnica Denisa Buntića potvrdila je da je ona i majka zamjenika glavnog županijskog tužitelja u Ljubuškom, a nije željela odgovoriti jesu li njezin sin i Buntić kumovi.

Slučaj obiteljskog nasilja u domu bivšeg hrvatskog reprezentativca Denisa Buntića šokirao je regiju, osobito nakon što je njegova supruga iznijela u javnost mučne detalje i objavila audiosnimku. 

Nakon što je Buntić priveden prošlog tjedna, a Općinski sud u Ljubuškom odbio  zahtjev tužiteljstva za pritvorom, Klara Buntić progovorila je za javnost poručivši da strahuje za svoj život. Također traži da se slučaj premjesti sa suda u Ljubuškom, gdje, tvrdi, njezin suprug ima veze. Naime, na tom sudu, kazala je, desetljećima radi Buntićeva majka. Tužitelj mu je kum, a tužiteljeva majka Anka Hrstić odvjetnica.

"Ne želim davati nikakve informacije. Početak je postupka, ništa se ne može reći, nema dokaza", rekla je Hrstić za 24 sata

Audisnimka gotovo 10-minutnog zlostavljanja i premlaćivanja preslušana je i na ročištu na sudu u Ljubuškom, a objavljena je i u medijima. 

Hrstić je potvrdila da je ona majka zamjenika glavnog županijskog tužitelja Mladena Hrstića. Na pitanje jesu li njezin sin i Denis Buntić kumovi, odgovorila je:

"Ne znam, ne znam. Nemojte me pitati ništa, ne želim davati informacije."

Iz Tužiteljstva Zapadnohercegovačkog kantona potvrdili su da će uložiti žalbu na odluku Općinskog suda u Ljubuškom, koji je odbio pritvor Denisu Buntiću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene