Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljuju fotografije računa

Suludo troše: Bogata djeca hvale se tko je potrošio više novca!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerika je svakim danom sve više šokirana djecom nekih bogataša koji se fotografijama na internetu hvale tko je potrošio više novca.

Između ostalih, tu je fotografija računa iz jednog restorana u francuskom St. Tropezu kojom se bogati tinejdžer pohvalio da je na objed i piće potrošio više od 100.000 eura.

Pročitajte i ovo Milijuni gledali potpunu pomrčinu Sunca milijuni gledali u nebo VELIKA GALERIJA Spektakularna potpuna pomrčina Sunca: "Jedan od najemotivnijih događaja koje čovjek može doživjeti" Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! I nezaposleni roditelji imaju pravo na novčanu naknadu, ali bez nje mogu ostati ako se ne drže ovih rokova

Mnoge slike koje su razljutile Amerikance i potaknule debatu o tome kako se djeca hvale trošenjem novca koji nisu zaradili, s interenta su uklonjene jer su 'previše neprimjerene', piše CNBC.

>> Mladi bogati Kinezi troše i do 152 dolara na bocu vina

>> Oporezivanje najbogatijih izašlo iz 'mode'?

Na jednoj spornoj fotografiji vidi se tinejdžer s ogrlicom od novca, na drugoj kako maloljetni bogataši plivaju u jezeru pri čemu se časte jednim od najskupljih šampanjaca.

Roditelji neke od te djece su reagirali i tražili da se fotografije s interneta 'skinu', što je i učinjeno. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene