Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrdio Ahmadinedžad

Suđenje ženi osuđenoj na kamenovanje u Iranu još traje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad kazao je da je suđenje Sakineh Mohamadi-Aštiani, ženi osuđenoj na smrt kamenovanjem, još u tijeku.

'Suđenje još traje. Iranske istražne službe vrlo su kompetentne i donijet će pravilnu odluku u tom postupku', izjavio je Ahmadinedžad novinarima u Bakuu, u okviru regionalnog summita u glavnom gradu Azerbajdžana.

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Talijanska policija Zloporaba fondova EPPO radi punom parom: U tri EU članice uhićeno 17 osoba, zaplijenjen nakit, satovi, zlato

Upitan o apelima međunarodne zajednice za odustajanjem od te egzekucije, Ahmadinedžad je odgovorio: 'Želim uputiti vlastiti apel: u SAD-u su 53 žene osuđene na smrt. Zašto svijet ne zatraži njihovo pomilovanje?'

>> Nakon kazne kamenovanjem, osuđena i na bičevanje

Sakineh Mohamadi-Aštiani, 43-godišnja majka, osuđena je na smrt 2006. na dva različita suda i dva odvojena suđenja. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene