Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maleni heroj

Usred dana fizički napala ženu u čiju je obranu stao njezin 2-godišnji sinčić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brutalan događaj fizičkog napada na majku pred njezinim dvogodišnjim djetetom u SAD-u, snimljen je i objavljen na društvenim mrežama.

Bijesna žena, identificirana kao 25-godišnja Latia Harris, usred bijela dana u parku je fizički napala i izudarala do krvi majku dvogodišnjeg dječaka koji je stao u majčinu obranu i nožicama udarao napadačicu, piše news.com.

Pročitajte i ovo Screenshot Nevjerojatno VIDEO Uhićena djevojka (19), pokušala je prodati svoga sina, pronašla je i kupca Policija, ilustracija "mislio je da je gotov" HDZ-ovac i bivši MMA borac brutalno pretukao maloljetnika: "Davio ga je, gurao mu prste u oko i usta. Htio mu je valjda oči iskopati"

Slučajni prolaznici stali su i umjesto da pomognu žrtvi ili nazovu policiji, događaj su snimili. Tek nakon što je napadačica otišla, policiji je upućen poziv u pomoć u kojem je rečeno da je 'žene prikrivena krvlju i čini se da je napadnuta'. Incident se zbio u utorak oko 19 sati u Salemu u Massachusettsu.

Šef nadležne policijske postaje John J. Pelura III. zgrožen je reakcijom i nedjelovanjem prolaznika u ključnom trenutku napada.

'Policija se s ovakvim nasiljem nosi svaki dan. Bez obzira na to, ovaj je video mučno gledati. Događa se moralni i društveni slom u našem društvu koji je jasno vidljiv kada se pretuče žena usred bijela dana ispred njezina djeteta, a deseci ljudi izvlače svoje telefone kako bi taj događaj snimili, umjesto da pozovu pomoć', kaže Pelura te dodaje da su snimku uklonili s društvenih mreža. Međutim, ona je obavljena i na portalu news.com.

VIDEO Polugole i lude: Ovako izgleda kad se potuku striptizete

'Malo je poštovanja prema ljudskom životu od strane počinitelja i promatrača', dodaje Pelura.

Neidentificirana žrtva je navodno 27-godišnja žena iz Salema, koju su policajci zatekli dezorijentiranu, zbunjenu i prekrivenu krvlju na licu. Žrtva kaže da ju je napala žena koja je radila u obližnjem restoranu brze prehrane i koja ju je optužila da širi glasine o njoj i njezinom menadžeru.

Na snimci se vidi kako prolaznici gledaju tučnjavu i napadačicu kako žrtvu baca na pod te je udara u lice i leđa. Napadačica u isto vrijeme viče na ženu koju udara, psuje i govori da bi mogla izgubiti posao. Žrtva je udarena 20-ak puta i obilno je krvarila.

U jednom trenutku napadačica tvrdi da će udariti žrtvina dvogodišnjeg sina. Na kraju je pljunula na žrtvu i pri odlasku zatražila od onih koji su snimili događaj da ga ne objavljuju na društvenim medijima.

Napadnuta žena je hospitalizirana i nije poznata kvalifikacija njezinih ozljeda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene