Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pretpostavlja se da je muškarac zaspao pijan i umro prirodnom smrću, nakon čega su po tijelo došli psi.


U Bajmoku, naselju kraj Subotice, psi lutalice raskomadali su tijelo Tibopra Daraboša (54) Njegovo beživotno tijelo pronađeno je u nedjelju u jutarnjim satima.

Vezani članci Policija, ilustracija (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) U rijeci Mrežnici nedaleko od Karlovca pronađen muški leš Policijski očevid (Foto: Arhiva/Miranda Cikotic/PIXSELL) U građevinskom kanalu u Zadru pronašli tijelo muškarca (58)

Prema neslužbenim informacijama, muškarac je pijan zaspao u svom skloništu napravljenom od guma u kojem je spavao posljednjih mjesec dana, nakon čega su psi lutalice izvukli leš i pojeli mu glavu.

Građani nerado pričaju o ovom slučaju, kao i članovi muškarčeve obitelji i to zbog, kažu, kompliciranih obiteljskih odnosa, piše Kurir.

Strava u Sočiju: Evo što rade psima...

'Priča se da je bio mrtav nekoliko dana i da su ga raskomadali psi lutalice', rekao je jedan od mještana Bajamoka. Jedna od mještanki koja ga je poznavala rekla je da je mnogo pio i završio kao beskućnik.

Inače, ovo nije prvi put da su psi lutalice raskomadali beživotno tijelo u ovom mjestu. U prosincu 2011. pojeli su tijelo Radojka Mitzrovića (64) u njegovoj kući.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook