Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva bizarna ideja!

Stavio vatromet u stražnjicu i zapalio ga - da mu bude zabavnije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je Australac teško opečen pošto si je u stražnjicu stavio štap s vatrometnom raketom i zapalio kako bi popravio raspoloženje na jednoj zabavi.

Nesreća se dogodila u subotu navečer u Rapid Creeku, predgrađu Darwina, u Sjevernom Teritoriju na sjeveru Australije, piše australski tisak. 'Društvo se dobro zabavljalo sve dok jednom mladiću nije palo na pamet da si stavi štap s vatrometnom raketom u stražnjicu i zapali ga', rekao je glasnogovornik policije Garry Smith za Australian Broadcast Corporation.

Pročitajte i ovo Trampolinski park Vlasnici dobili kazne Nakon zabave u trampolinskom parku mnogi završili u bolnici: "Nikada me ništa nije tako boljelo" Odysseus Uspjeh Odiseja VIDEO Američka letjelica sletjela na Mjesec, prvi put nakon više od 50 godina!

>> Bizarno: Ovaj čovjek ne poznaje bol

'Dobra ideja se učas pretvorila u nesreću. Muškarac je zadobio teške i bolne opekline po stražnjici, leđima i intimnim dijelovima tijela', dodao je. Mladić je primljen u bolnicu. Usto bi mogao zaraditi globu od 282 australska dolara (240 eura) zbog paljenja vatrometa koje je ondje zabranjeno, osim 1. srpnja, kada Sjeverni Teritorij obilježava svoj dan.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene