Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

VELIKA TRAGEDIJA

Tragedija u susjedstvu: Srušio se sportski avion, navodno su poginuli otac i 21-godišnja kći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području Prijedora danas je pao manji sportski avion, a neslužbeno se doznaje da su dvije osobe poginule.

Na području Prijedora u Bosni i Hercegovini se srušio manji sportski avion. Zasad nema službene potvrde o broju stradalih, ali Klix.ba neslužbeno doznaje da su dvije osobe poginule – pilot i još jedna osoba.

Dnevni avaz neslužbeno doznaje da su poginuli pilot i jedna 21-godišnja djevojka, a navodno je riječ o ocu i kćeri.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DVIJE NESREĆE Policija objavila detalje nesreće u Slavonskom Brodu: Teško je ozlijeđen 25-godišnjak

Pročitajte i ovo Ilustracija PREDVIĐANJA EKONOMSKIH ANALITIČARA Što nas čeka u idućoj godini, hoće li nam inflacija skroz isprazniti džepove i hoće li kamatne stope dodatno rasti?

Avion je oko 15:00 sati pao na njivu pored magistralnog puta Prijedor-Bosanska Dubica, u blizini skretanja prema Crnoj Dolini.

Mjesto nesreće osiguravaju pripadnici Policijske uprave Prijedor, a prisutni su i pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice. Na mjesto nesreće je stigao gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor.

O nesreći se oglasilo i Tužilaštva BiH.

"Bit će izvršeno prikupljanje svih podataka i dokumentacije o navedenom letu, avionu, mjestu polijetanja, predviđenom kretanju, kao i osobama koje su upravljale i nalazile se u letjelici, kao i svim drugim okolnostima, potrebnim za utvrđivanje svih činjenica povezanih s nesrećom u kojoj ima smrtno stradalih osoba", objavljeno je Tužilaštva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene