Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U španjolskoj bazi

VIDEO Srušio se borbeni avion, pilot se katapultirao: Snimka pokazuje užas tren prije pada

Ilustracija
Ilustracija Getty Images
Aktualno Galerija +0 Ilustracija Galerija 1/1 >>
Borbeni avion F-18 španjolskog ratnog zrakoplovstva srušio se prije tri dana u zračnoj bazi u Zaragozi. Pilot se uspio katapultirati, a objavljena je snimka pada.

U zračnoj bazi Zaragoza srušio se borbeni avion F-18 španjolskog ratnog zrakoplovstva oko podneva u subotu, a pad je potvrdilo i španjolsko ministarstvo obrane.

Avion je pao u krugu baze, koja se nalazi oko 16 kilometara izvan grada, a pripada španjolskim zračnim i svemirskim snagama.

Pilot je helikopterom prebačen u bolnicu na liječenje i njegov život nije u opasnosti. Ozlijedio je nogu, najvjerojatnije zbog toga što se katapultirao padobranom s male visine.

Pročitajte i ovo MIG pao zbog tehničkog kvara - 1 Doznaje Dnevnik Nove TV Stiglo izvješće o padu MiG-a kod Voćina: Avion se srušio zbog tehničkih problema

Pročitajte i ovo Katarina Jusić Mezga IDENTITET NIJE UTVRĐEN Misterij smrtonosnog pada aviona: Očevici otkrivaju što su vidjeli i čuli

Civilna garda surađuje s vojskom u istrazi, a čini se da je postojao kvar u avionu, koji je bio na obuci zbog aeromitinga kada se dogodio incident, piše EFE, a CNN je objavio snimku na kojoj se vidi kako na tlo pada avion u plamenu.



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene