Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bosna - Njemačka

VIDEO Drama na autocesti: Autobus koji je prevozio 55 putnika zapalio se - dvaput!

Aktualno Galerija Požar autobusa na autocesti - 1 Požar autobusa na autocesti - 1 Foto: GP Maljevac Požar autobusa na autocesti - 2 Požar autobusa na autocesti - 2 Foto: GP Maljevac Požar autobusa na autocesti - 3 Požar autobusa na autocesti - 3 Foto: GP Maljevac Požar autobusa na autocesti - 4 Požar autobusa na autocesti - 4 Foto: GP Maljevac +0 Požar autobusa na autocesti - 5 Galerija 1/5 >>
Svih 55 putnika i vozači na vrijeme su izišli iz autobusa koji se zapalio na autocesti. Požar su ugasili vatrogasci, a kada je vučna služba počela odvoziti autobus, ponovo je počeo gorjeti.

Autobus bosanskohercegovačkog prijevoznika koji je prevozio 55 putnika zapalio se noćas nešto nakon ponoći na autoputu u blizini Novog Mesta u Sloveniji. Promet je na toj dionici bio u prekidu do 1:30, a požar su gasili vatrogasci.

Pročitajte i ovo Ilustracija Bez vozačke dozvole Vozila muža na haubi, sve su snimali mobitelima, a onda se dogodila tragedija

Svi putnici i vozači na vrijeme su izišli iz autobusa i, nasreću, nema ozlijeđenih. Vatra se s motora brzo proširila na ostatak autobusa te je on u potpunosti izgorio, piše GP Maljevac.

Autobus je krenuo iz Sarajeva prema Njemačkoj, a uzrok požara je kvar na motoru

Pročitajte i ovo Borbeni avion Traje potraga Izgubio se nevidljivi lovac F-35! Vojska moli građane za pomoć: "Kako ste ga, dovraga, izgubili?!"

Interventna služba DARS-a (slovenska služba koja upravlja autocestama) pobrinula se za uklanjanje oštećenog autobusa i odvoz putnika te regulaciju prometa, javlja Uprava Republike Slovenije za zaštitu i spašavanje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Raste napetost Nad otokom letjelo više od 100 kineskih vojnih aviona: "To je naš sveti i neotuđivi dio"

Kako javlja Uprava, a prenosi 24ur, u 4:42 na odmorištu Starine u smjeru Novog Mesta ponovno se zapalio isti autobus nakon što ga je vučna služba udaljila s mjesta događaja. I ovoga puta požar su ugasili vatrogasci iz Novog Mesta.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene