Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepoznata težina ozljeda

Pijani mladić bez vozačke dozvole sletio s ceste: Autom se zabio u vikendicu i zapalio

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Mladić s 1,87 promila alkohola u krvi i bez vozačke dozvole sletio je s ceste kod Varaždina prilikom čega se zapalio automobil.

Pijani 24-godišnjak bez vozačke je upravljao automobilom te je sletio s ceste prilikom čega se automobil zapalio. Mladić je imao 1,87 promila alkohola u krvi.

Pročitajte i ovo Premijerska kandidatkinja stranke Možemo! Sandra Benčić SLUČAJNO I LAKO POPRAVLJIVO ILI? I Benčić ima problem s ispunjavanjem imovinske kartice: "To je previd, odmah ispravljam"

Prometna nesreće dogodila se u nedjelju oko 4:30 u mjestu Vrtlinovec kod Varaždina kad je 24-godišnji mladić u društvu 23-godišnjeg suputnika sletio s ceste.

Dolaskom do zavoja, zbog neprilagođene brzine kretanja mladić je izgubio nadzor nad vozilom te je sletio van kolnika i udario u željeznu i betonsku ogradu, a zatim u i stepenice vikend kuće.

Pročitajte i ovo Žitarice - 1 Kijev uzvraća Ukrajina planira tužiti tri europske države zbog zabrane uvoza hrane

Prilikom nesreće automobil se zapalio te su na mjesto događaja izašli pripadnici DVD-a Varaždinske Toplice i Vrtlinovec koji su ugasili požar.

Stradalima u nesreći pružena je liječnička pomoć u Općoj bolnici Varaždin, a njihove ozlijede okvalificirat će se naknadno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene