Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U beogradskom središnjem zatvoru došlo je do okršaja dvojice njegovih stanara - Sretka Kalinića 'Zveri' i Sretena Jocića, tj. Joce Amsterdama.


Jedan od poznatijih pripadnika ozloglašenog 'zemunskog klana' Sretko Kalinić 'Zver' u ponedjeljak je u središnjem beogradskom zatvoru napao Sretena Jocića, poznatijeg pod nadimkom Joca Amsterdam, piše Kurir.

Vezani članci Napad na novinara Nova.rs Bez milosti! Pogledajte kako policija napada novinare u Beogradu: ''Zašto to radite? Samo radimo svoj posao'' U Beogradu napadnut Sergej Trifunović Trifunoviću razbili glavu: "Napala me stoka iz Levijatana. Hrabri su kad su u gomili"

Kalinić je, navodno, iz zatvorske kupaonice otkinuo svije pločice i njima gađao Jocića. Obojica zatvorenika smještena su u istom dijelu zatvora popularno nazvanom 'Hyatt', prema luksuznom hotelu u Beogradu.

>> Snimka bijega Milovanovića i 'Zveri' iz beogradskog zatvora!

Kurirov izvor iz beogradskog zatvora kaže kako nikome nije jasno kako je Kalinić uspio izvući pločice baš u trenutku kada su čuvari hodnikom vodili Jocića koji je u ovom napadu prošao bez ozbiljnijih ozljeda. Čuvari su brzo reagirali te razdvojili glavne aktere ove priče, no oni su ipak uspjeli međusobno razdvojiti nekoliko teških riječi.

Sretko Kalinić već je ranije imao nekoliko sličnih ispada. Početkom veljače prošle godine pokušao je pobjeći iz zgrade specijalnog suda u Beogradu zajedno sa Željkom Milovanovićem, a krajem travnja u ćeliji su mu pronađeni žilet i poderana majica od koje je napravio uže.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook