Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na teren izišli pirotehničari

Šok na autoservisu: Umjesto kvara mehaničar pronašao pola kile plastičnog eksploziva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posjet automehaničaru jednog vozača u Srbiji pretvorio se u potpuni šok za njega, ali i za mehaničare i vlasnika servisa. Naime, umjesto kvara mehaničar je pronašao mnogo veći problem - gotovo pola kilograma plastičnog eksploziva na ovjesu prednjeg kotača.

Rutinska potraga za kvarom na jednom Fiatu Bravo u Vranju u Srbiji pretvorila se u višesatnu dramu nakon što je mehaničar umjesto kvara na ovjesu prednjeg kotača pronašao 487 grama plastičnog eksploziva, na kojem je bio i elektronički sklop za daljinsko paljenje.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji

Vlasnik automobila požalio se u ponedjeljak mehaničaru u servisu da mu nešto lupa na prednjoj strani automobila, no kad je otkrivena eksplozivna naprava, iz servisa su odmah sve prijavili policiji.

Ulice oko servisa nakon toga bile su blokirane satima, a stanovnici iz susjedstva evakuirani na sigurno.

Eksploziv su nakon višesatne drame odstranili pirotehničari iz Beograda, .

"Nije to bilo nimalo ugodno. Ovo je relativno miran kraj, sve mi je ovo nepojmljivo", rekao je za Blic Branislav Stanković, otac vlasnika servisa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene