Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nagodba

Sobarica od Strauss-Kahna dobila milijun dolara, ne šest

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sobarici Nafissatu Diallo je Dominique Strauss-Kahn isplatio milijun, a ne šest milijuna dolara kako se govorilo u prosincu, izvijestio je pariški list Journal du dimanche.

Desetog prosinca je objavljeno da je postignuta nagodba kako bi se okonačao proces za seksualno napastovanje, koji je bivšeg predsjednika Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Dominique Strauss-Kahna stajao te funkcije, ali nije objavljen iznos nagodbe.

Prema tom listu, Diallo je primila nešto više od milijun dolara, 30 posto od čeka koji je bivši francuski socijalistički ministar isplatio svojim odvjetnicima. Tom iznosu se treba dodati odšteta koju joj je isplatio New York Post, tabloid koji je optužio sobaricu da je prostitutka a ona je listu uzvratila tužbom za klevetu, piše NY Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Slika nije dostupna Vratio se kući Strauss Kahna pljeskom dočekali na pariškom aerodromu

>> Strauss-Kahn platio sobarici koja ga je optužila za silovanje

Odvjetnici Dominique Strauss Kahna su krajem studenoga demantirali iznos od šest milijuna dolara odštete za Nafissatou Dioallo.

Sobarica je bivšeg čelnika MMF-a optužila da je u hotelu Sofitel na Manhattanu izišao iz kupaonice gol i prisilo je na oralni seks. DSK (63) je priznao 'neprikladan odnos' i 'moralnu pogrešku', ali je odbacio mogućnost da je bilo ikakve prisile i nasilja. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene