Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dokaz života?

SNIMKE S MARSA 'Piramida jednaka Keopsovoj u Egiptu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teoretičari zavjera tvrde da je ovo dokaz da su neke vrste izvanzemaljaca osim Zemlje posjetili i Mars na kojem su izgradile svoje kolonije.

Nerijetko se susrećemo s teorijama zavjere u kojima, prema nekima, uvijek ima barem malo istine. Je li ovo još jedna u nizu teorija zavjere ili pak u njoj ima malo istine, prosudite sami.

Pročitajte i ovo Ilustracija GONG I PARTNERI Veliko istraživanje otkrilo: U ove teorije zavjera o koroni vjeruje najviše Hrvata Slika nije dostupna U Visokom otkrivena još jedna piramida?

Teoretičari zavjere najnovijim iskazom šokirali su mnoge, objavivši kako su pronašli repliku egipatske Velike piramide i to nigdje drugdje već na Marsu.

NASA testira supersonični padobran koji će spustiti ljude na Mars

Usporedili su je s egipatskom Velikom piramidom, odnosno Keopsovom piramidom, te kazali da je 'gotovo perfektnog dizajna i oblika' poput one u Egiptu što potvrđuje, prema teoretičarima zavjera, život drevne civilizacije na crvenom planetu.

Prema analizama fotografija, piramida je veličine prosječnog automobila, no lovci na izvanzemaljce tvrde da se mnogo veća struktura od ove koja je vidljiva, krije zakopana u zemlji, te kako je ovo samo njezin vrh, piše Daily Mail.

Analizirajući NASA-ine snimke s Marsa, teoretičari zavjera tvrde da 'nijedna od fotografija koje je snimio NASA-in Curiosity Rover u intervalu od 20 do 30 sekundi ne zumira, odnosno ne skreće pozornost na ovaj objekt.'

'Izgleda da je NASA namjerno odlučila zaobići snimanje ovog dijela Marsa na kojem se piramida nalazi', napominju teoretičari zavjera te dodaju da postoji mogućnost da te snimke nisu puštene u javnost.

Tvrde i da je piramida na Marsu 'rezultat gradnje, odnosno vještina, inteligentnih vrsta', te da zasigurno nije nastala kao igra svjetla i sjene. Teoretičari zavjera tvrde da je ovo dokaz da su neke vrste izvanzemeljaca osim Zemlje posjetili i Mars na kojem su izgradile svoje kolonije.

U studenom, žena imena Jackie, nazvala je američku radijsku postaju Coast to Coast AM te kazala kao ima nešto za podijeliti s javnosti. Ispričala je kako je svjedočila odlasku dvojice muškaraca u odjelima na Mars 1979. godine.

Dok svjetski stručnjaci planiraju na Mars, hrvatski muku muče s administracijom

Rekla je kako je radila na analizi telemetrije s Viking Landera, jednog od prvih NASA-inih programa za odlazak na Mars, kada je ugledala dvojicu muškaraca.

'Stari Viking rover vozio je Marsom. Potom sam vidjela dvojicu muškaraca u svemirskim odjelima, to nisu bila odjela koje mi koristimo, no izgledali su zaštićeni. Stigli su s horizonta i kretali se prema roveru', rekla je u eter.

NASA ovu priču nije potvrdila, no ona je poslužila teoretičarima zavjera da počnu analizirati aktivnosti na Marsu tvrdeći kako postoji 'tajni svemirski program'.

Prema iskazu kojeg je Jackie dala, još je šestero ljudi svjedočilo tom događaju. Njezinu tvrdnju potvrdio je i fizičar d. John Brandenburg koji vjeruje kako je drevnu civilizacju koja je živjela na Marsu uništila nuklearna eksplozija koju je izazvala druga izvanzemaljska vrsta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene