Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poplavljene kuće i podrumi

VIDEO Snažna oluja pogodila Skandinaviju: "Mogla bi to biti najjača oluja u posljednjih 25 godina"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Oluja Hans donijela je oluje i obilne kiše u Švedsku i Norvešku, neke ceste su se našle pod vodom, a došlo je i do prekida u željezničkom i trajektnom prometu.

Oluja Hans, donijela je nevrijeme i obilne kiše u Švedsku i Norvešku. Zbog oluje, neke ceste su se našle pod vodom, a prekinut je i željeznički i trajektni promet. 

U Švedskoj, u nedjelju je zabilježeno više od 25.000 munja. Došlo je do kratkog prekida u opskrbi strujom u Malmou bez koje je ostalo više od pet tisuća ljudi, objavila je televizija SVT.

Pročitajte i ovo Ilustracija Drama i kod susjeda Djevojka (20) rodila bebu u WC-u autobusne stanice: "Upala je u školjku, bila je sva plava"

Poplavljene kuće i podrumi prijavljeni su u okrugu Vasternorrland na sjeveru zemlje.

 

 

Norveški meteorolozi očekuju i pogoršanje stanja u zemlji te predviđaju da bi Hans mogao postati najjača oluja u zemlji u posljednjih 25 godina.

Norveški meteorološki institut koji je oluju nazvao Hans objavio je snažna upozorenja za veće dijelove južne Norveške koja će biti na snazi do utorka navečer.

Pročitajte i ovo Teona Mango Večera od 402 eura Turistkinja koja je za 402 eura "pojela pola mora", ima novu objavu o računu s Hvara: "Ono kad tvoja objava napravi kaos na Balkanu"

Neke su općine upozorene i na moguća klizišta. Vlasti su savjetovale ljudima da rade od kuće.

Očekujući jake vjetrove, zabavni park Kongeparken blizu Stavangera već je objavio da će ostati zatvoren u utorak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene