Obavijesti Video Pretražite Navigacija
slučaj iz velike britanije

Smrtonosni trend s TikToka: 11-godišnji dječak bori se za život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog bizarnog trenda s TikToka 11-godišnji Ellis Tripp iz Velike Britanije bori se za život.

Jedanaestogodišnji dječak Ellis Tripp iz Velike Britanije bori se za život nakon što je slučajno progutao pet malih magnetnih kuglica isprobavajući novi trend s TikToka - lažiranje piercinga na jeziku pomoću slaganja kuglica.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve se istražuje Užasna tragedija: Sedmero djece preminulo u četiri dana, u bolnici u Trinidadu pronađene opasne bakterije Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju

Dječaka su danima mučili bolovi, a liječnici su isprva mislili da je riječ o puknuću slijepog crijeva, piše Mirror.co.uk. Bolničko osoblje ostalo je u šoku nakon što je shvatilo o čemu je riječ, s obzirom na to da su se kuglice zbog magnetizma zalijepile na kiruršku opremu. 

Dječak je imao dvije velike operacije kojima su mu odstranili pet centimetara crijeva. Doktori su rekli da je on peto dijete koje je došlo u bolnicu posljednji tjedan zbog magnetskih kuglica u organizmu.

Njegova majka Amy Clarke na Facebooku je napisala upozorenje i molbu roditeljima.

"Ovo je noćna mora! Ova pomama na TikToku mogla ga je ubiti da je bila duže u njemu. Molim vas, razgovarajte sa svojom djecom i recite im koliko su kuglice opasne. Smrtonosne su ako se progutaju. Imaju ih čak i u školama i vrtićima. Uništite ih!" poručila je. 

Dječakova obitelj tvrdi kako oni nemaju magnetske kuglice u kući, a da dječak nema ni TikTok. Ravnateljica bolnice u Birminghamu Sue Davis rekla je da se dječakovo tijelo bori protiv infekcije.

"On je jako, jako bolestan. Dvije velike operacije u samo nekoliko dana nisu dobre ni za koga, a kamoli za dijete. Zabrinuta sam. Nismo mislili da nam se ovo moglo ikad dogoditi, ove male magnetske kuglice nanijele su veliku štetu", izjavila je. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene