Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pravo čudo dogodilo se na stanici podzemne željeznice u New Yorku. Slijepog muškarca i njegovog psa pregazio je vlak, no oni su preživjeli nesreću.


Ashley Prenza svjedočila je nesreći te ispričala tijek događaja na stanici podzemne željeznice u New Yorku. "Jednostavno je hodao prema žutoj liniji i onda smo ga odjednom čuli kako je rekao 'O ne!' te pao na tračnice. Svi su počeli tražiti nekoga tko bi mu pomogao. netko je otrčao po djelatnika metroa, dok su drugi gledali dolazi li vlak. Djelatnik metroa rekao mu je da ostane ležati mirno. Čuli smo vlak kako nadolazi i svi su počeli vikati i pokušali su ga zaustaviti, no vlak nije usporavao", ispričala je Pernza, a prenosi Huffington Post.

VIDEO Pala u nesvijest na prugu metroa, spasio je policajac

Vezani članci U nesreći u podzemnoj ozlijeđeno 200 ljudi Sudarili se vlakovi u podzemnoj željeznici u Kuala Lumpuru: Od 200 ozlijeđenih 47 je u teškom stanju Slika nije dostupna VIDEO Putnici u podzemnoj masovno skidali hlače

Slijepi muškarac identificiran je kao Cecil Williams (60), a njegov pas, koji je skočio za njim i on, preživjeli su nalet vlaka. Djelatnici metroa su ih izvukli ispod vlaka, nakon što je stao na stanici i prebačeni su u bolnicu.

Njujorška policija psa je indentificirala kao 11-godišnjeg crnog labradora po imenu Orlando i koji je pas vodič sa certifikatom.Svjedoci događaja kažu kako je Orlando pokušao Williamsa povući dalje od ruba platforme prije nego li je pao na tračnice.

Williams je u nesreći ozlijedio lice, a on i njegov pas preživjeli su nalet vlaka jer su se priljubili za tlo između tračnica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook