Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudo u New Yorku

Slijepca i njegovog psa pregazio vlak, obojica preživjeli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pravo čudo dogodilo se na stanici podzemne željeznice u New Yorku. Slijepog muškarca i njegovog psa pregazio je vlak, no oni su preživjeli nesreću.

Ashley Prenza svjedočila je nesreći te ispričala tijek događaja na stanici podzemne željeznice u New Yorku. "Jednostavno je hodao prema žutoj liniji i onda smo ga odjednom čuli kako je rekao 'O ne!' te pao na tračnice. Svi su počeli tražiti nekoga tko bi mu pomogao. netko je otrčao po djelatnika metroa, dok su drugi gledali dolazi li vlak. Djelatnik metroa rekao mu je da ostane ležati mirno. Čuli smo vlak kako nadolazi i svi su počeli vikati i pokušali su ga zaustaviti, no vlak nije usporavao", ispričala je Pernza, a prenosi Huffington Post.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potpuno je ignorirali Kao "pored turskog groblja": Zapela u vratima podzemne, a prolaznici ni da se osvrnu Slika nije dostupna Trebat će milijarde za dovršetak Izgradili tunel vrijedan 180 milijuna dolara koji ne vodi nikuda!

VIDEO Pala u nesvijest na prugu metroa, spasio je policajac

Slijepi muškarac identificiran je kao Cecil Williams (60), a njegov pas, koji je skočio za njim i on, preživjeli su nalet vlaka. Djelatnici metroa su ih izvukli ispod vlaka, nakon što je stao na stanici i prebačeni su u bolnicu.

Njujorška policija psa je indentificirala kao 11-godišnjeg crnog labradora po imenu Orlando i koji je pas vodič sa certifikatom.Svjedoci događaja kažu kako je Orlando pokušao Williamsa povući dalje od ruba platforme prije nego li je pao na tračnice.

Williams je u nesreći ozlijedio lice, a on i njegov pas preživjeli su nalet vlaka jer su se priljubili za tlo između tračnica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene