Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zamalo tragedija

Slavili pobjedu reprezentacije pa umjesto votke popili sredstvo za izbjeljivanje

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Proslava dvojice njemačkih navijača pošla je po krivu.

Dvojica njemačkih navijača htjela su proslaviti veliku pobjedu protiv Škotske na otvaranju Europskog nogometnog prvenstva.

Otvorili su bocu votke koja je stajala dugo vremena. Imala je, doduše, konvencionalnu etiketu, a tekućina u njoj je bila bistra i prozirna.

Napunili su čaše, nazdravili i ispili - pa završili u bolnici jer u boci nije bila votka što je utvrdio treći čovjek u njihovu društvu. On je brzo reagirao i nazvao broj hitne pomoći te su stigli vatrogasci i liječnik hitne pomoći, piše Fenix.

Pročitajte i ovo Biciklist prijetio nožem ŠOKANTNA SNIMKA VIDEO "Stani, je*em ti mater!" Biciklist u Zagrebu mahao nožem i prijetio vozačima, policija munjevito reagirala

"Radilo se o brzoj analizi točnog sadržaja boce votke", kazao je Alexander Beck, voditelj specijalističke službe ABC u okrugu Harz. Koristeći uzorak slučaja i proces izuzimanja, tekućina iz boce votke konačno je identificirana u hitnoj službi, a Beck je rekao da je to bila lužina koja se zapravo koristi za izbjeljivanje stvari.

Pohvalio je suradnju svih spasilaca u Wegenlebenu: "To je značilo da se dvojici ozlijeđenih moglo brzo pomoći i spriječiti nešto gore." Upozorio je i da se kemikalije ne bi smjele ulijevati u boce: "Njima je mjesto u njihovim posebno označenim i uskladištenim kontejnerima."

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene