Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privedena i poznanica

Skandal u susjedstvu dobio šokantan nastavak: Policajka dogovarala seks utroje u zamjenu za skupocjeni mobitel

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
27-godišnja policajka koja je u Srbiji uhićena zbog prostitucije privedena je nakon što je dogovorila pružanje oralnog seksa muškarcu i ženi u zamjenu za iPhone 13.

Skandal potresa susjednu Srbiju ovih dana. U prekršajnoj prijavi koja je podignuta protiv 27-godišnje policajke navodi se da je dogovorila oralni seks s muškarcem i ženom u zamjenu za skupocjeni mobitel.

iPhone 13 u Srbiji košta između 800 i 1000 eura, piše Blic. Protiv policajke podnesena je prekršajna prijava, no njezin odvjetnik zatražio je izuzeće prekršajnog suca pred kojim je trebala iznijeti obranu, pa je ročište odgođeno do odluke o izuzeću.

Uhićenje policajke epilog je afere koja je izbila krajem kolovoza, kad su se na društvenim mrežama pojavile šokantne snimke pornografskog sadržaja s policajkom.

Pročitajte i ovo Bratislav Gašić NAKON SUKOBA Srpska policija izvela veliku akciju, privedeni deseci migranata: "Sigurnost svakog građanina i njihova imovina bit će zaštićeni"

Na jednoj od snimki vidjela se crnokosa djevojka u odori polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici kako u WC-u oralno zadovoljava kolegu.

Prije dva mjeseca na internetu su se pojavile i fotografije i videi na kojima policajka pozira obnažena u seksi pozama s drugom djevojkom. Na pojedinim fotografijama bile su odjevene u sado-mazo odjeću.

Navodno su videosnimke i fotografije nastale prije nekoliko godina, dok se tada buduća policajka školovala. Nakon završetka obuke zaposlena je u prometnoj policiji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sastao se s Dodikom i Cvijanović Vučić dan nakon dogovora o tablicama: "Nećemo Kosovo u UN, i što onda? Da nas bombardirate?"

Uhićena je poznanica policajke koja je priznala da se bavi prostitucijom. Policajka je uhićena u petak na svojem radnom mjestu, a osim zbog bavljenja prostitucijom, odgovarat će i za narušavanje ugleda MUP-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene