Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uključila se i policija

VIDEO Nova "mafija" u Srbiji: Kamere snimile žene u bizarnim krađama, pogledajte što im je meta

Krađe cvijeća u Srbiji - 1
Krađe cvijeća u Srbiji - 1 Foto: Screenshot/YouTube/Instagram
Nadzorne kamere na više lokacija u Beogradu i Leskovcu u Srbiji zabilježile su žene koje kradu žardinijere i cvijeće iz njih. Krađa u Leskovcu prijavljena je policiji te se traga za ženom sa snimke.

Stanari zgrade u Ulici cara Uroša u Radničkom naselju u Leskovcu prijavili su policiji nepoznatu žensku osobu zbog krađe.

Tvrde da im je ona u subotu navečer ukrala cvjetnu žardinijeru postavljenu ispred ulaza. Sve je snimila nadzorna kamera, a policija traga za ženom sa snimke.

Na snimci se vidi da starija žena obilazi žardinijeru postavljenu ispred ulaza u zgradu biciklom, silazi s bicikla i uzima je.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Kragujevcu VIDEO "Alo, bre": Muškarac upao u noćni klub s motornom pilom, svladali ga zaštitari

Stanari su u prijavi naveli da je žardinijera imala dodatnu vrijednost jer ju je jedan od susjeda izradio ručno.

To nije bila jedina krađa tijekom vikenda

Ispostavilo se da to nije jedini slučaj krađe cvijeća. U nedjelju je objavljena i videosnimka iz Beograda.

Pročitajte i ovo Petrovaradinska tvrđava Kobna momačka Mladić htio snimiti selfie, pao s tvrđave i na licu mjesta poginuo. Za sobom povukao i prijatelja

Na njoj se vidi žena s kapuljačom na glavi i vrećicom u rukama kako usred noći dolazi ispred jedne stambene zgrade, krade cvijeće i odlazi.

"Lijepo vrijeme i već su počeli krasti cvijeće ispred zgrada! Đevđelijska 27 - spremna, s kapuljačom i vrećicom! Umjesto da uživaju u lijepom cvijeću, oni kradu! Strašno", navodi se uz snimku iz Beograda koju možete pogledati ovdje.

Krađe cvijeća u Srbiji - 1 Krađe cvijeća u Srbiji - 2 (Foto: Screenshot/YouTube/Instagram)

Blic piše kako takvi slučajevi nisu usamljeni. Krađa cvijeća s javnih žardinijera koje održava beogradsko Javno komunalno poduzeće Gradska čistoća trend je koji godinama predstavlja problem.

S prvim danima proljeća, čim procvate cvijeće - nađu se oni koji ga kradu iz žardinijera, parkova i dvorišta zgrada.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene