Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Nepoznata sudbina

DRAMA U SIRIJI Nakon napada IS-a, nestalo 250 djelatnika tvornice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za sudbinu oko 250 djelatnika tvornice za proizvodnju cementa ne zna se od ponedjeljka kada su nestali nakon napada ultraradikalne skupine Islamska država (IS) u Dmeiru, mjestu oko 40 km sjeveroristočno od Damaska, rekli su stanovnici.

"U ponedjeljak smo izgubili kontakt s 250 djelatnika cementare Badia, ne znamo gdje su", rekao je djelatnik uprave poduzeća, prenosi AFP, dok obitelji strahuju da ih je otela džihadistička organizacija Islamska država.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu VIDEO Stižu reakcije iz Irana nakon napada, sve je komentirao i izraelski ministar: "Slabo" Ilustracija Užarena atmosfera Rusija optužila SAD da žele eskalirati sukob: Sastaje se Vijeće sigurnosti

Prema Sirijskom opservatoriju za ljudska prava " više ne postoji kontakat s više desetaka djelatnika nakon napada IS-a na tvornicu cementa, te postoje jake sumnje da ih je IS oteo i odveo u nepoznatom smjeru".

Prema jednom sigurnosnom izvoru, džihadisti ovog tjedna nisu uspjeli zauzeti vojnu zračnu luku i elektranu Tešine tijekom ofenzive na Dmeir. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene