Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srpske sigurnosne službe upozorile su predsjednika srpske vlade Aleksandra Vučića da mu prijeti najozbiljnija opasnost zbog kaosa u srpskoj policiji, ali i veza najviših dužnosnika MUP-a s mafijašima, javljaju mediji u Srbiji.


Prema saznanjima Informera premijeru Srbije jasno je stavljeno do znanja kako ima "ne više od 48 sati" za srediti stanje u MUP-u ili bi mogao proći kao Zoran Đinđić 2003.

Vezani članci Aleksandar Vučić (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić "stabilno", otpušten iz bolnice Aleksandar Vučić (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Vučić o tenku i traktoru: "Razumijem Hrvate. Njima su da je taj tenk iz Vukovara rekli srpski mediji, srpski lažovi, politički, analitički - kakvi hoćete"

'Moćnici iz policije i opasni kriminalci boje se uhićenja i spremni su doslovno na sve. Najprije su pokušali premijera ucijeniti montiranim optužbama protiv njegovog sina Danila, potom su učinili sve kako bi zataškali slučaj "Papaja", a sada ničim izazvanim medijskim napadima na premijera Crne Gore zapravo šalju prijeteću poruku premijeru Srbije', kaže Informeru izvor iz Vlade.

Vučić optužio svijet za urotu: Pa šta ako ostanem bez funkcije?

Mediji u Srbiji podsjećaju kako je premijer Crne Gore Milo Đukanović upozorio Vučića kako "rukopis nekih natpisa beogradskih medija jako nalikuje na onaj iz 2003.".

Na sve to Vučić je odgovorio kako se "varaju svi oni koji misle da će kroz različite sigurnosne strukture i probleme uspjeti srušiti državu Srbiju i pobijediti državne organe, država je puno jača i u kratko vrijeme to ćete vidjeti i sami". (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook