Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srbijanski premijer Aleksandar Vučić optužio je u ponedjeljak dužnosnike međunarodne zajednice da pritiscima na medije u Srbiji vode kampanju protiv njega i njegove obitelji, a Organizaciju za europsku sigurnost i suradnju (OSCE) za laži da u Srbiji postoji cenzura.


Aleksandar Vučić je na tiskovnoj konferenciji u Beogradu rekao da su u toj grupi i pojedini veleposlanici u Beogradu, te istaknuo da još čeka ispriku OSCE-a zbog tvrdnji da su mediji u Srbiji podvrgnuti cenzuri, ocijenivši da ta organizacija laže i da zamjenica šefa misije OSCE u Srbiji Pola Tide vodi pritisak na medije u kampanji protiv njega.

Vučić u Sarajevu: Srbija poštuje suverenitet BiH i želi blisku suradnju

Vezani članci Nebojša Stefanović (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Srpski ministar unutarnjih poslova tvrdi da su Vučića prisluškivali 13 godina Aleksandar Vučić (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Izvanredno obraćanje javnosti Aleksandra Vučića: Japanski gigant odabrao Srbiju za svoju novu investiciju

'Dovoljno sam jak i imam dovoljno snage da se suprotstavim svima koji napadaju moju obitelj. Mi smo mali, a oni su veliki, ali to ne znači da ne trebam braniti slobodarske tradicije našeg naroda. Šta je meni politička funkcija? Pa šta ako ostanem bez funkcije?', citiraju beogradski mediji Vučića. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook