Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Miloš Simović tužitelju Prijiću ispričao je kako je supruga Vojislava Šešelja, Jadranka, prenijela poruku Luki Bojiću da Tomislav Nikolić treba biti ubijen.


Srpska policija jučer je pokrenula istragu oko ovih navoda, a i sam Tomislav Nikolić potvrdio je kako informacija o pripremi atentata na njega potječe od Miloša Simovića, piše Press. 'Simović je dao tu informaciju specijalnom tužitelju, čak je rekao i tko je naručio atentat i ime atentatora', rekao je Tomislav Nikolić.

Supruga lidera SRS-a Jadranka Šešelj informaciju da je njezin suprug naručio ubojstvo Nikolića te zahtjev da je ona to prenijela Luki Bojoviću, nazvala je 'monstruoznim izmišljotinama'. 'Luku Bojovića ne poznam, nikada ga nisam vidjela. Vjerujem da ga ni Vojislav ne pozna. Zgrožena sam time što sve ljudi mogu izmisliti. U utorak ujutro sam došla iz Haaga i ne mogu doći sebi', rekla je za Press Jadranka Šešelj i naglasila kako se nakon toga čula sa suprugom.

>> Šešelj naredio likvidaciju Tomislava Nikolića?!

Vezani članci Slika nije dostupna Spremna za EU: Jadranka s osmijehom na licu - i bez broša! Slika nije dostupna Egzotična i zdrava hrana iz woka u centru Zagreba!

'Ispričala sam mu što prenose mediji, a on mi je samo kratko rekao da pustim te gluposti. Ali, sve me je to toliko pogodilo i uznemirilo, bojim se što sve ti zlokovci mogu napraviti', rekla je Jadranka. Potpredsjednik SRS-a Dragan Todorović odbacio je optužbe da je Šešelj naručio ubojstvo Tomislava Nikolića. 'To je toliko besmisleno da ni ne zaslužuje komentar. Svima je poznato da je Šešelj 24 sata, svake sekunde pod nadzorom', rekao je Todorović.