Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više od 100 zaposlenih

Pogledajte koliki bonus će šef ove njemačke tvrtke isplatiti radnicima

Novac, plaća
Novac, plaća Foto: Getty Images
Većina od 100 zaposlenika u tvrtki Cipsoft dobit će bonus od 43.500 eura neto.

Njemačka tvrtka Cipsoft svojim će radnicima isplatiti nevjerojatan bonus. Na račune većine od 100 zaposlenika tvrtke sjest će deset mjesečnih plaća, što je 85 posto njihove godišnje plaće. Prema riječima tvrtke, svaki od radnika za svoj rad na kultnoj igrici Tibia se može veseliti prosječnoj posebnoj isplati od 43.500 eura neto

"Cipsoft prosljeđuje četvrtinu svog godišnjeg profita svojim radnicima u obliku tantijema. Svi koji su zaposleni u Cipsoftu dulje od 2,5 godine dobivaju puni bonus", rekao je šef Stephan Vogler i dodao da radnici dobivaju bonus uz svoju fiksnu plaću.

Godišnja dobit trenutno se popela na 14,5 milijuna eura, a u odnosu na prethodnu godinu to je plus od 22 posto.

"Sretni smo što možemo voditi servisnu igru ​​uživo Tibiju iza koje stoji vrlo lojalna zajednica, ali u koju smo također ulagali na pravim mjestima tijekom posljednjih nekoliko godina", rekao je Vogler.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić u UN-u: Glasanje o rezoluciji o Srebrenici - 2 Generalna skupština UN-a FOTO Bijesni Srbi dijele fotografiju Vučića u UN-u, ali svi gledaju ženu iza njega: "Najbolji opis ovog režima ikad. Slikovitije ne može"

Pročitajte i ovo Ilustracija Nestabilno vrijeme Za gotovo cijelu zemlju izdan žuti meteoalarm: Očekujte kišu i grmljavinsko nevrijeme

Tibia postoji od 1997. i ima 500.000 aktivnih igrača. Tu je i mobilna verzija TibiaME s deset milijuna igrača, navode njemački mediji, a prenosi Fenix Magazine.

Za usporedbu, Ferrari svojim radnicima isplaćuje godišnji bonus od 13.500 eura, Porsche 10.000 eura, Mercedes 7.300 eura, Opel 2.000 eura. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene