Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S njima nema šale

Ministar saudijske garde: Samo neka nam se teroristi približe, patit će!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Princ kaže da se Kraljevske sigurnosne snage mogu nositi s bilo kakvim prijetnjama terorista koji bi mogli pokušati ugroziti granice Saudijske Arabije.

Ministar nacionalne garde Saudijske Arabije princ Miteb Bin Abdullah Bin Abdulaziz odbacio je mogućnost uvođenja vojne obaveze o kojoj se nagađa u javnosti zbog djelovanja islamskih militanata i mogućnosti širenja ratnih sukoba.

'Vojna obaveza ne dolazi u obzir jer imamo veliki broj građana koji dobrovoljno pristupaju vojsci', izjavio je ministar a prenosi Al Arabia net.

Naglasio je kako se Kraljevske sigurnosne snage mogu nositi s bilo kakvim prijetnjama terorista koji bi mogli pokušati ugroziti granice Saudijske Arabije.

Toliko su izopačeni da ih se i Al Kaida odriče

'Bilo bi im bolje (terorističkim organizacijama) da ne prilaze granicama Saudijske Arabije. Ako bilo što pokušaju, stvarno će patiti', kazao je ministar u izjavi Saudijskoj novinskoj agenciji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ubili vođu? Amerikanci napali militante, ali nisu sigurni jesu li pogodili metu Slika nije dostupna 12 mjeseci pakla Zašto nigerijska vojska ne može poraziti Boko Haram?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene