Sarajevo (Foto: Pixsell, Armin Durgut)1
Sarajevo (Foto: Pixsell, Armin Durgut)1

Obdukcija je pokazala da je sedmogodišnji dječak u Sarajevu umro utapanjem.


Uzrok smrti dječaka koji je došao u Sarajevo s Akademijom ''Srđan Mladinić" iz Splita, a koji je preminuo u četvrtak prilikom skoka u bazen na "Termalnoj rivijeri" Ilidža, jest utapanje, potvrdio je Nermin Sarajlić, vještak medicinske struke, koji je obavio obdukciju tijela za Dnevni avaz.

Vezani članci Reprezentacija će igrati u Splitu (Foto: Dnevnik.hr) Gradsko vijeće odlučilo - Reprezentacija će igrati na Poljudu. Opara: "Neću dopustiti da se politika miješa u Hajduka" Slika nije dostupna Možete li na ovoj fotografiji uočiti dječaka koji se utapa? ONA MOŽE i spasila ga je

Dječak iz Splita tragično je preminuo u četvrtak u Sarajevu, gdje je došao kako bi sudjelovao na nogometnom natjecanju. Almir Prguda, direktor nogometnog turnira ''Šampion Junior Kup 2019'', sinoć je rekao da je uzrok smrti srčani udar. Zatajenje srca sinoć su potvrdili i liječnici koji su ubrzo intervenirali.

Juniorski nogometni turnir na koji je doputovao veliki broj djece iz cijele regije ipak će biti nastavljen, no bit će otkazane sve popratne manifestacije.