Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragičan događaj na turniru

Sarajevo: Obdukcija pokazala da je uzrok smrti dječaka iz Splita utapanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obdukcija je pokazala da je sedmogodišnji dječak u Sarajevu umro utapanjem.

Uzrok smrti dječaka koji je došao u Sarajevo s Akademijom ''Srđan Mladinić" iz Splita, a koji je preminuo u četvrtak prilikom skoka u bazen na "Termalnoj rivijeri" Ilidža, jest utapanje, potvrdio je Nermin Sarajlić, vještak medicinske struke, koji je obavio obdukciju tijela za Dnevni avaz.

Pročitajte i ovo Autobus Prometa u Splitu Najgora opcija za građane Splitski Promet upozorio gradove i općine: "Ukinut ćemo autobusne linije" Slika nije dostupna tko je kriv za smrt djeteta? Utapanje dječaka u bazenu snimile nadzorne kamere, otac traži pravdu: "Tko je gluhonijemu osobu zaposlio kao čuvara bazena?"

Dječak iz Splita tragično je preminuo u četvrtak u Sarajevu, gdje je došao kako bi sudjelovao na nogometnom natjecanju. Almir Prguda, direktor nogometnog turnira ''Šampion Junior Kup 2019'', sinoć je rekao da je uzrok smrti srčani udar. Zatajenje srca sinoć su potvrdili i liječnici koji su ubrzo intervenirali.

Juniorski nogometni turnir na koji je doputovao veliki broj djece iz cijele regije ipak će biti nastavljen, no bit će otkazane sve popratne manifestacije.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene