Sarajevo (Foto: Pixsell, Armin Durgut)1
Sarajevo (Foto: Pixsell, Armin Durgut)1 Foto: Pixsell, Armin Durgut

Obdukcija je pokazala da je sedmogodišnji dječak u Sarajevu umro utapanjem.


Uzrok smrti dječaka koji je došao u Sarajevo s Akademijom ''Srđan Mladinić" iz Splita, a koji je preminuo u četvrtak prilikom skoka u bazen na "Termalnoj rivijeri" Ilidža, jest utapanje, potvrdio je Nermin Sarajlić, vještak medicinske struke, koji je obavio obdukciju tijela za Dnevni avaz.

Vezani članci Daša Dragnić, Ante Pranić i Ante Renić Posljednje obraćanje javnosti kandidata Koalicije ZA u Splitu: "Dalmacijom su zapuhali snažni vjetrovi promjena" Muškarac pod automobilom, ilustracija U automehaničarskoj radionici pod autom pronađen mrtav muškarac, teško ozlijeđen muškarac i u Vrgorcu

Dječak iz Splita tragično je preminuo u četvrtak u Sarajevu, gdje je došao kako bi sudjelovao na nogometnom natjecanju. Almir Prguda, direktor nogometnog turnira ''Šampion Junior Kup 2019'', sinoć je rekao da je uzrok smrti srčani udar. Zatajenje srca sinoć su potvrdili i liječnici koji su ubrzo intervenirali.

Juniorski nogometni turnir na koji je doputovao veliki broj djece iz cijele regije ipak će biti nastavljen, no bit će otkazane sve popratne manifestacije.