Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon skoka u bazen

Detalji tragedije u Sarajevu: Dječak iz Splita preminuo je u prisustvu majke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Sarajevu je u četvrtak navečer na bazenu preminuo dječak. Kako doznaju bosanskohercegovački mediji, radi se o dječaku iz Splita.

Dječak iz Splita tragično je preminuo u četvrtak u Sarajevu, gdje je došao kako bi sudjelovao na nogometnom natjecanju, prenijeli su u večernjim satima lokalni mediji.

Pročitajte i ovo Na kuću Irfana Čengića bačena ručna bomba, ilustracija Očevid u tijeku Šok u Sarajevu: Na kuću načelnika bačena bomba Ilustracija Strašna tragedija Djevojčica je plivala u hotelskom bazenu i nestala, ekipa ju je tražila 13 sati, a onda je uslijedio šok: "Mnogi od nas brisali su suze"

Iz Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije potvrdili su kako su dobili obavijest da je dječak preminuo na bazenu "Termalne rivijere Ilidža" te kako se provodi očevid čiji je cilj utvrditi točne okolnosti te tragedije.

Portal Dnevnog avaza objavio je kako je dječak preminuo uslijed srčanog zastoja kada je skakao u bazen. Riječ je o dječaku koji je u Sarajevo doputovao kao član splitske nogometne akademije "Srđan Mladinić" kako bi tamo sudjelovao na nogometnom natjecanju juniora.

Almir Prguda, direktor nogometnog turnira ''Šampion Junior Kup 2019'', potvrdio je da je uzrok smrti srčani udar.

"Prema mojim informacijama, riječ je o klasičnom srčanom udaru. U kritičnom trenutku, osim druge djece, kod bazena su bili njegova majka, trener i, naravno, spasilac. Pokušali su odmah pomoći mališanu, ali, nažalost, nije bilo spasa", kazao je Prguda.

Zatajenje srca potvrdili su i liječnici koji su ubrzo intervenirali.

Juniorski nogometni turnir na koji je doputovao veliki broj djece iz cijele regije ipak će biti nastavljen, no bit će otkazane sve propratne manifestacije. (Hina)

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene