Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pronašli ga nakon njezine smrti

Amerikanka 10 godina čuvala muža u škrinji da može primati njegovu mirovinu?

Dolari, ilustracija
Dolari, ilustracija Foto: Profimedia
Žena je preminula u svom stanu, a policija je pretragom u zamrzivaču pronašla tijelo njezina supruga koji je vjerojatno umro 2009. Sumnjaju da je 10 godina primala njegovu veteransku mirovinu.

Američka policija vjeruje da je žena koja je čuvala suprugovo tijelo u zamrzivaču 10 godina to učinila da bi u spomenutom razdoblju mogla koristiti njegovu veteransku mirovinu u ukupnom iznosu od 170.000 dolara, kao i ostale povlastice.

Glasnogovornica policije grada Tooele u saveznoj državi Utah za dpa je kazala da je žena pronađena mrtva u svojem stanu 22. studenoga. Susjedima je bilo neobično kada im ni nakon nekoliko dana nije otvarala vrata, pa su pozvali policiju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nastavljeno suđenje Svjedok na suđenju Smiljani Srnec o policijskoj pretrazi kuće: "Razvalili su krevet, plahte, ormare, novčanike..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lice na dnu zamrzivača Novi šokantni detalji suđenja Smiljani Srnec: "Jasmini nije bilo pomoći, glava joj je bila razorena"

Policajci su se tijekom pregleda stana nemalo iznenadili kad su u zamrzivaču pronašli tijelo njezina supruga.

Gradske vlasti pretpostavljaju da je muškarac umro od posljedica bolesti između veljače i ožujka 2009., kazala je glasnogovornica.

U ponedjeljak su istražitelji pronašli ovjereno pismo iz prosinca 2008. Vjeruju da ga je napisao preminuli muškarac. U njemu stoji da supruga nije odgovorna za njegovu smrt.

Čini se da je žena nastavila primati suprugove mirovine i nakon njegove smrti, a po procjeni policije, sveukupna svota iznosila je oko 177.000 dolara.

Američki mediji izvijestili su da istražitelji pokušavaju utvrditi je li preminula žena čitavo vrijeme primala i socijalnu naknadu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene