Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sletio na privatni dio piste

Nastavak Putinove podrške Maduru? Ruski putnički zrakoplov sa samo dva člana posade stigao u Venezuelu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski putnički zrakoplov sletio je u Caracas, glavni grad Venezuele, nakon što je Moskva poduprla svoga saveznika Nicolasa Madura u borbi protiv pokušaja da ga se svrgne s vlasti.

Boeing 777 s 400 sjedala u vlasništvu ruske tvrtke Nordwinds Airlines parkirao se na privatnom dijelu piste nakon što je doletio iz Moskve, pokazuju Reutersove fotografije i podaci servisa za praćenje zrakoplova.

Pročitajte i ovo 38. obljetnica nuklearne katastrofe u Černobilu Prošlo je 38 godina Obljetnica velike katastrofe: Može li se Černobil dogoditi opet? Vladimir Putin Zastrašujuća poruka Rusija zaprijetila velikoj europskoj zemlji, za sve krivo nuklearno oružje: "Postat će naša meta!"

Isti zrakoplov doletio je iz Moskve u Caracas 3. prosinca, pokazuju javno dostupni podaci, što se podudara s odlaskom Madura u Rusiju na sastanak s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Ni Nordwind ni venezuelske vlasti nisu željele komentirati zašto je zrakoplov stigao u Caracas.

Prema javno dostupnim podacima, taj zrakoplov obično leti između Rusije i jugoistočne Azije. Ni Nordwind niti neki drugi komercijalni avioprevoznik ne nudi izravne letove Moskva-Caracas.

Ruski list Novaya Gazeta prenio je da je avion stigao bez putnika, ali da su u njemu bila dva člana posade. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene