Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tvrdi da je nevin

Putinov govor slušao sa špagetima na ušima, prijeti mu zatvor: Pogledajte za što je političar optužen

Mihail Abdalkin slušao Putinov govor dok su mu s ušiju visjele špagete
Mihail Abdalkin slušao Putinov govor dok su mu s ušiju visjele špagete Foto: Screenshot
Ruski regionalni političar sljedećeg će se tjedna pojaviti na sudu zbog optužbi da je bacio ljagu na rusku vojsku jer je objavio video u kojem sluša govor predsjednika Vladimira Putin dok mu s ušiju vise špageti.

Član ruske Komunističke partije Mihail Abdalkin i zastupnik u regionalnoj vladi Samare u utorak će izaći pred sud nakon što je na internetu objavio snimku na kojoj sluša govor predsjednika Vladimira Putina dok mu s ušiju vise špageti.

"Borit ćemo se da dokažemo svoju neumiješanost i nevinost", objavio je Abdalkin, kojega je njegova stranka već ukorila.

Pročitajte i ovo Bahmut iz zraka 27. veljače 2023. godine Borba za Bahmut VIDEO Bjesni jedna od najkrvavijih bitaka od početka rata: "Grad je okružen. Ukrajinci imaju jedan izlaz"

Pročitajte i ovo Marija Zaharova Bilateralni odnosi Zaharova: "Tražimo službeno očitovanje Beograda o isporuci srpskog oružja Ukrajini. Pažljivo pratimo ovu priču"

Ruski je političar video objavio na stranici "V Kontakte", ruskoj inačici Facebooka, te uz njega napisao da ga je zamjenik čelnika samarskog parlamenta zatražio da pogleda govor, izvijestio je Reuters.

"Dajem punu potporu, slažem se sa svime, odličan performans. Ovako nešto nisam čuo zadnje 23 godine. Ugodno sam iznenađen", dodao je.

Abdalkin će pred sud izaći zbog Putinova govora od 21. veljače koji je trajao skoro dva sata i u kojem nisu objavljene nikakve velike vijesti osim najave da će se Rusija suspendirati sudjelovanje u nuklearnom sporazumu s SAD-om.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene